Vont LED Outdoor Solar Lights Review

Vont LED Outdoor Solar Lights Review

November 29, 2022 0 Von admin

Vont LED Outdoor Solar Lights Review |  angiethefreckledrose.com

Ως άπληστος κηπουρός, εργάζομαι συνεχώς έξω για να αναβαθμίσω και να αλλάζω πράγματα γύρω από τα υπερυψωμένα κρεβάτια μου. Έχω κάνει πράγματα όπως την προσθήκη ενός ανθεκτικού και στιβαρού φράχτη για να κρατήσω έξω ζώα όπως τα ελάφια, τα κουνέλια και τους γουρουνόχοιρους. ΕγώΤοποθέτησα καμάρες ώστε να μπορώ να καλλιεργήσω περισσότερες καλλιέργειες κάθετα για να αξιοποιήσω όλο τον χώρο που έχω. Έχω προσθέσει ακόμη και γάντζους βοσκών για κρεμαστά φυτά, ταΐστρες πουλιών και δοχεία για ακόμη περισσότερες καλλιέργειες.

Η μόνη πτυχή που μου έλειπε είναι ο φωτισμός για να προσθέσει κάποια απαραίτητη ατμόσφαιρα.

Vont LED Outdoor Solar Lights Review |  angiethefreckledrose.com

Εκεί είναι που Πρόκειται Έρχεται σε! Ο Vont επικοινώνησε μαζί μου, ρωτώντας αν θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω ένα πακέτο των 2 τους Ηλιακά φώτα εξωτερικού χώρου LED. Το να πω ότι ήμουν ενθουσιασμένος θα ήταν υποτιμητικό.

Δυσκολεύτηκα τόσο πολύ στην αναζήτησή μου για ποιοτικά και οικονομικά φώτα.

Προσπάθησα να δοκιμάσω άλλα ηλιακά φώτα LED στο παρελθόν, αλλά η ποιότητα δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο και τα άλλα προϊόντα δεν λειτούργησαν ποτέ σωστά ή για πολύ.

Vont LED Outdoor Solar Lights Review |  angiethefreckledrose.com

Μόλις έλαβα τα εξωτερικά ηλιακά φώτα LED μου, παρατήρησα αμέσως πόσο ανθεκτικά ένιωθαν. Είναι εξαιρετικά εύκολα στην εγκατάσταση και πολύ φωτεινά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με άλλα ηλιακά φώτα είναι ότι δεν ρίχνουν καθόλου πολύ φως. Αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει με τον φωτισμό Vont.

Διαθέτουν εξαιρετικά φωτεινά LED που έχουν γωνία φωτισμού 120°. Αμέσως, το μονοπάτι του κήπου μου έλαμπε λαμπερά.

Γρήγορες προδιαγραφές

Lumens: 100
Θερμοκρασία φωτός: Δροσερό λευκό
Μπαταρία: Ενσωματωμένο λίθιο 2000 mAh 18650
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Έως 12 ώρες
Βάρος: 9,3 oz
Λειτουργίες: Λειτουργίες χαμηλού και υψηλού φωτισμού
Ανθεκτικό στο νερό και στις καιρικές συνθήκες
Δυνατότητα τοποθέτησης στο έδαφος ή στον τοίχο
Ποιοτικά ηλιακά πάνελ

Vont LED Outdoor Solar Lights Review |  angiethefreckledrose.com

Φως το μονοπάτι: Αυτά τα ηλιακά φώτα είναι ιδανικά για κήπους, τοπία, μονοπάτια, μονοπάτια, βεράντες και αίθρια.

Δείξτε προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε: Αυτά τα ηλιακά πάνελ και τα φώτα περιστρέφονται έως και 90° πάνω και κάτω για την επιθυμητή εστίαση.

Επιλέξτε τη φωτεινότητά σας: Υπάρχουν δύο λειτουργίες φωτεινότητας για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ χαμηλής λειτουργίας (12 ώρες) και υψηλής λειτουργίας (6 ώρες).

Δώστε ζωή στο υπαίθριο τοπίο: Φωτίστε οποιαδήποτε περιοχή κολλώντας τα στο γρασίδι με πασσάλους ή στερεώστε σε οποιονδήποτε τοίχο χρησιμοποιώντας τις βίδες που περιλαμβάνονται. Στρέψτε το εύκολα σε ένα δέντρο για ένα φωτιστικό τοίχου με ηλιακή ενέργεια.

Vont LED Outdoor Solar Lights Review |  angiethefreckledrose.com

Το κύριο σημείο εστίασης στον κήπο μου είναι το μονοπάτι ακριβώς κάτω από την καμάρα μου.

Αυτά τα κομψά ηλιακά φώτα προσθέτουν αμέσως την τέλεια ποσότητα φωτισμού και το κάνουν να φαίνεται εντυπωσιακό τη νύχτα.

Μου αρέσει πολύ το πώς τα φώτα γνωρίζουν αυτόματα πότε είναι σκοτάδι και μπορούν εύκολα να ανιχνεύσουν αλλαγές στη φωτεινότητα του εξωτερικού χώρου.

Το γεγονός ότι μπορούν να αλλάξουν από τη λειτουργία αποθήκευσης ενέργειας στη λειτουργία φωτισμού χωρίς ανίχνευση κίνησης καθιστά τη χρήση τους αβίαστη.

Vont LED Outdoor Solar Lights Review |  angiethefreckledrose.com

Προσθέστε μια θεαματική παράσταση φωτός

Αυτοί είναι οι τέλειοι ηλιακοί προβολείς για κάθε αυλή. Έχουν προσθέσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον κήπο μου και τον έκαναν να αισθάνεται μαγεμένος κάθε φορά που δύει ο ήλιος.

Σχεδιάζω να αγοράσω περισσότερα για να αντικαταστήσω μερικά παλιά ηλιακά φώτα γύρω από το χαρακτηριστικό μου σιντριβάνι.

Φροντίστε να επισκεφθείτε το Πρόκειται ιστοσελίδα για να ψωνίσετε τα προϊόντα τους για να προσθέσετε λίγη μαγεία και στυλ στην αυλή σας!

Υπογραφή |  angiethefreckledrose.com