Theatre of the Sea – Η μαμά εξερευνά τη νοτιοδυτική Φλόριντα

Theatre of the Sea – Η μαμά εξερευνά τη νοτιοδυτική Φλόριντα

Januar 24, 2023 0 Von admin

Επισκεφτήκαμε τελικά το Florida Keys ως οικογένεια και περάσαμε τόσο υπέροχα. Ένα πράγμα που αποφασίσαμε να κάνουμε ενώ ήμασταν στην Ισλαμοράδα ήταν να πάρουμε εισιτήρια για το Theatre of the Sea. Αυτό το μέρος είναι τόσο προσεγμένο! Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε για οικογένειες, όπως κολύμπι με δελφίνια, τάισμα παπαγάλων, παραστάσεις ζώων, βόλτα με βάρκα χωρίς πάτο και πολλά άλλα!

Αν προσπαθείτε να ανακαλύψετε τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Florida Keys, πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε το Theatre of the Seas στη λίστα σας! Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία μας.

Παραστάσεις στο Θέατρο της Θάλασσας

Ολόκληρη η εμπειρία σας στο Θέατρο της Θάλασσας βασίζεται στις παραστάσεις με ζώα, που είναι τόσο χαριτωμένα και διασκεδαστικά. Οπότε, βασικά, κάθε παράσταση είναι χρονομετρημένη έτσι ώστε να μπορείτε να περάσετε με τη σειρά μέσα από το πάρκο και να παρακολουθήσετε κάθε παράσταση ενώ βλέπετε άλλα εκθέματα στην πορεία.

Ξεκινήσαμε στην παράσταση Sea Lion και μετά πήραμε το δρόμο για την παράσταση παπαγάλων και μετά την παράσταση δελφινιών. Υπάρχει επίσης ένα σόου με ερπετά, αλλά το χάσαμε γιατί ταΐζαμε τους παπαγάλους (για τους οποίους θα μιλήσω… συνεχίστε να σκρολάρετε!) Στο μεταξύ, καθώς περπατούσαμε στην επόμενη παράσταση, μπορούσαμε να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες, τις λιμνοθάλασσα και παραλία, οι τροπικοί κήποι, οι αλιγάτορες και πολλά άλλα!

πού να κολυμπήσετε με δελφίνι στο Florida Keys
Παράσταση δελφινιών στο Θέατρο της Θάλασσας

Το σόου με τα δελφίνια ήταν το αγαπημένο μου – ήταν απολύτως εκπληκτικό!

Ταΐστε τους παπαγάλους στο Θέατρο της Θάλασσας

Μας δόθηκε μια καταπληκτική ευκαιρία να συνεργαστούμε με το Theatre of the Sea σε αντάλλαγμα για αυτήν την κριτική και όχι μόνο μας έδωσαν δωρεάν είσοδο, αλλά μας επέτρεψαν επίσης να κάνουμε μια από τις συναντήσεις με ζώα! Ταΐσαμε τους παπαγάλους και ήταν τόσο διασκεδαστικό! Ο οδηγός μας ήταν τόσο γλυκός. Μας οδήγησε μέσα από το πάρκο στη συνάντηση με τους παπαγάλους και μας έδωσε στοιχεία για τα πουλιά και τα άλλα ζώα στο Theatre of the Seas ενώ περπατούσαμε. Εκτιμήσαμε επίσης ότι ήταν πολύ ενημερωτική και πολύ χρήσιμη. Είπε στα παιδιά (και σε εμάς τους ενήλικες!) τον σωστό τρόπο να χειρίζονται τα πουλιά και ήταν πολύ ευγενική και ευγενική. Απλώς την αγαπήσαμε!

Πρώτα πήγαμε σε ένα παπαγάλο…σπίτι… υποθέτω ότι θα το λέγατε. Καθίσαμε μέσα με παπαγάλους και τους ταΐσαμε. Προσγειώθηκαν στα χέρια μας και έφαγαν από τα μπολ που κρατούσαμε. Ήταν τόσο δροσερό!

Μπορείτε να ταΐσετε ζώα στο Theatre of the Seas;
Εισιτήρια Θεάτρου της Θάλασσας
Συναντήσεις ζώων στο Θέατρο των Θαλασσών

Ένας παπαγάλος ψιθύριζε ένα μυστικό στο αυτί της Μάγκι…

κρατήστε παπαγάλους στο θέατρο των θαλασσών

Στη συνέχεια, επιστρέψαμε εκεί που ήταν οι μεγαλύτεροι παπαγάλοι (μας είπαν τα ονόματα και τα είδη των παπαγάλων, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ – ρε!) και μπορέσαμε να τους κρατήσουμε και να ζωγραφίσουμε με αυτούς. Δεν είναι κάθε μέρα που βάφεσαι με έναν παπαγάλο!! Ο εκπαιδευτής μας έδωσε τον καμβά και μας είπε ακριβώς πώς να τον κρατήσουμε και μετά ο παπαγάλος έκανε τη ζωγραφική. Ήταν τόσο χαριτωμένο!

Ζωγραφίστε με παπαγάλους στο Θέατρο των Θαλασσών
ζωγραφική με παπαγάλους στο θέατρο των θαλασσών
Συνάντηση παπαγάλων στο Θέατρο των Θαλασσών

Μετά πρέπει να κρατάμε τους παπαγάλους και να χαμογελάμε για φωτογραφίες. Τόσο διασκεδαστικό! Περάσαμε υπέροχα κάνοντας τη συνάντηση με τον Parrot. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ποια είναι η συνάντηση των παπαγάλων στο Θέατρο των Θαλασσών;
Κρατήστε τους παπαγάλους στο Θέατρο της Θάλασσας
αλληλεπιδράσεις ζώων στο Θέατρο της Θάλασσας

Κολυμπήστε με ψάρια στο Theatre of the Sea Lagoon

Υπάρχουν όμορφα τροπικά ψάρια στο Theatre of the Sea με τα οποία μπορείτε να κολυμπήσετε ή να κάνετε βόλτα. Είναι έντονο μπλε και αρκετά φιλικά. Ο Τσάρλι φυσικά, γλίστρησε και έπεσε μέσα, οπότε ευτυχώς έφερα ένα επιπλέον ζευγάρι ρούχα. Θα έβαζα μαγιό γιατί ακόμα κι αν δεν πιστεύεις ότι θα κολυμπήσεις, μπορεί να θέλεις να κολλήσεις τον αστράγαλο με το ψάρι.

Κολυμπήστε με ψάρια στη λιμνοθάλασσα στο Θέατρο των Θαλασσών
Κολυμπήστε με ψάρι στο Θέατρο των Θαλασσών

Βόλτα με βάρκα χωρίς πάτο στο Florida Keys

Το τελευταίο πράγμα που κάναμε κατά τη διάρκεια του χρόνου στο Theatre of the Sea στο Florida Keys είναι η βόλτα με βάρκα χωρίς πάτο. Είναι ένα γρήγορο δεκάλεπτο βόλτα στην ιδιωτική τους λιμνοθάλασσα και τα δελφίνια συμμετέχουν στη διασκέδαση! Ήταν μια όμορφη μέρα με μεγάλη παρέα δελφινιών! χα!

Οδηγήστε μια βάρκα με καλεσμένους δελφίνια στο Theatre of the Seas
Βόλτες με βάρκα στο Florida Keys
Τι είναι μια βόλτα με βάρκα χωρίς πάτο στο Theatre of the Seas;

Κολυμπήστε με δελφίνια στο Florida Keys

Μερικές από τις συναντήσεις ζώων στο Θέατρο της Θάλασσας περιλαμβάνουν κολύμπι με δελφίνια, θαλάσσια λιοντάρια, καρχαρίες και ακτίνες τσιμπήματος. Μπορείτε επίσης να ταΐσετε τους παπαγάλους, όπως κάναμε εμείς, να συναντήσετε τον αλιγάτορα ή τις θαλάσσιες χελώνες. Τόσες πολλές επιλογές για διαδραστική διασκέδαση με τα ζώα στο Θέατρο της Θάλασσας. Είναι μια εμπειρία ζωής!

Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις συναντήσεις των ζώων

Δεν τους αρέσει να βγάζεις τις δικές σου φωτογραφίες με το κινητό σου. Έχουν διοριστεί επαγγελματίες φωτογράφους σε κάθε οικογένεια που θα τραβήξουν φωτογραφίες καθ‘ όλη τη διάρκεια της συνάντησης και στη συνέχεια, στο τέλος, στην έξοδο μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα από τα πακέτα φωτογραφίας τους. Τα πακέτα φωτογραφίας ήταν λίγο ακριβά, αλλά οι φωτογραφίες ήταν καταπληκτικές, γι‘ αυτό επιλέξαμε να αγοράσουμε το ψηφιακό πακέτο (που είναι οι εικόνες που βλέπετε να κρατάμε τους παπαγάλους).

Εισιτήριο για το θέατρο της θάλασσας και τιμή

Εάν είστε οικογένεια με προϋπολογισμό, όπως εμείς, θα θέλετε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων την είσοδο και τα επιπλέον έξοδα που μπορείτε να περάσετε στο Θέατρο της Θάλασσας. Η γενική είσοδος για παραστάσεις και η είσοδος στο πάρκο είναι 22,95 $ για ηλικίες 3-10 ετών και 44,95 $ για ηλικίες 11 ετών και άνω. Εάν παραγγείλετε τα εισιτήριά σας online, εξοικονομείτε 3 $ σε κάθε εισιτήριο. Διατίθενται εκπτώσεις για στρατιωτικούς και ηλικιωμένους. Έχουν επίσης επιλογές ετήσιας εισόδου.

Περάσαμε τόσο υπέροχα στο Θέατρο των Θαλασσών. Υπήρχαν τόσα πολλά να κάνουμε και τα ζώα ήταν τόσο χαριτωμένα. Σίγουρα θα επιστρέψουμε όταν επισκεφθούμε ξανά το Florida Keys.

Αποποίηση ευθύνης: Αυτό ήταν ένα ταξίδι που φιλοξενήθηκε από το Theatre of the Sea. Όπως πάντα, οι απόψεις μου είναι δικές μου. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό γιατί είναι καταπληκτικό και είμαστε τόσο ευγνώμονες για αυτήν την ευκαιρία.