Myakka River State Park – Η μαμά εξερευνά τη νοτιοδυτική Φλόριντα

Myakka River State Park – Η μαμά εξερευνά τη νοτιοδυτική Φλόριντα

Januar 23, 2023 0 Von admin

Επισκεφτήκαμε το Myakka River State Park με μερικούς φίλους και περάσαμε υπέροχα! Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για κατασκήνωση, πεζοπορία, ποδηλασία, ψάρεμα και πολλά άλλα. Μπορείτε να πάτε για την ημέρα ή να μείνετε και να κατασκηνώσετε για το Σαββατοκύριακο (ή την εβδομάδα!). Το Myakka River State Park είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε την τοπική άγρια ​​ζωή και να περάσετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το επισκεφτείτε, ακόμα κι αν είναι μόνο για την ημέρα. Κάναμε ποδήλατα, είδαμε αλιγάτορες, πεζοπορήσαμε, κάναμε πικνίκ και επισκεφτήκαμε το μουσείο τους. Ήταν τόσο διασκεδαστικός χρόνος.

Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι να κάνετε στο Myakka River State Park με την οικογένειά σας!

Αν επισκέπτεστε το Myakka River State Park, αυτές είναι μερικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για κάμπινγκ ή ημερήσιες εκδρομές!

Κάμπινγκ Myakka River State Park

Λοιπόν, θα πρέπει να ξεκινήσω με το γεγονός ότι ποτέ δεν έχουμε κατασκηνώσει στο Myakka River State Park, αλλά οι φίλοι μας το έχουν κάνει και το λατρεύουν. Μπορείτε να φέρετε ένα τροχόσπιτο ή μπορείτε να κατασκηνώσετε με σκηνή. Έχουν επίσης καμπίνες διαθέσιμες προς ενοικίαση. Οι καμπίνες θα ήταν επίσης μια εξαιρετική επιλογή για μεγάλες ομάδες και κατασκηνώσεις.

Οι τιμές του κάμπινγκ ποικίλλουν από 16-42 $ ανά διανυκτέρευση ανάλογα με την εποχή του χρόνου, τη διαθεσιμότητα κ.λπ. Οι τιμές της καμπίνας ποικίλλουν επίσης από 30 έως 160 $ ​​ανά διανυκτέρευση.

Υπάρχει έκπτωση 50% σε κατοίκους της Φλόριντα που είναι 65 ετών και άνω.

Οι ώρες check-in για τα κάμπινγκ είναι 15:00 και το check-out στη 13:00. Οι ώρες check-in για τις καμπίνες είναι 16:00 και το check-out στις 11:00. Έτσι, τα κάμπινγκ σας δίνουν λίγο περισσότερο χρόνο, αν θέλετε να ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή.

Για κρατήσεις, επισκεφθείτε το Κρατικά πάρκα της Φλόριντα ιστοσελίδα ή καλέστε (888)433-0287.

Πού να δείτε Αλιγάτορες

Υπάρχει η πάνω λίμνη Myakka και η κάτω λίμνη Myakka όπου υπάρχουν τόνοι αλιγάτορες. Μπορείτε να κάνετε ποδήλατο γύρω από μέρη αυτών των λιμνών ή να οδηγείτε.

Πολλοί αλιγάτορες για να δείτε στο κρατικό πάρκο του ποταμού Myakka

Μια άλλη επιλογή είναι μια περιήγηση με σκάφος ή τραμ που παρέχει το Myakka River State Park κάθε μέρα, αν ο καιρός το επιτρέπει σε διάφορες ώρες. Το κόστος είναι 22 $ για την περιήγηση με το σκάφος ή το τραμ ανά ενήλικα, ή 32 $ για τις δύο εκδρομές και τα παιδιά είναι 12 $ για κάθε μία ή 19,20 $ για τη συνδυαστική περιήγηση. Τα παιδιά κάτω των τριών είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση περιήγησης με σκάφος ή τραμ, επισκεφθείτε Κρατικά πάρκα της Φλόριντα.

αλιγάτορες στο κρατικό πάρκο του ποταμού Myakka

Μονοπάτια πεζοπορίας που δεν θέλετε να χάσετε

Υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας στο Myakka River State Park, αλλά ένα που δεν θέλετε να χάσετε είναι το Birdwalk. Ξεκινά από την πλημμυρική πεδιάδα του ποταμού και είναι ένα ωραίο μονοπάτι για πεζόδρομο για να δείτε τα πουλιά και την άγρια ​​ζωή.

Υπάρχουν περισσότερα από 10 μονοπάτια για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου του μονοπατιού William S. Boylston Nature Trail που ήταν 0,8 μίλια. Το κάναμε αυτό με το παιδί μας 9 και 6 ετών και τα πήγαν υπέροχα. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό.

Μονοπάτια πεζοπορίας για οικογένειες στο Myakka River State Park
πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Myakka River State Park με παιδιά

Άλλα μονοπάτια για να διαλέξετε:

Upper Myakka Lake Loop μέσω Ranch House Road – 10 μίλια

Deep Hole Trail – 4,4 μίλια

Ranch House Road – 1,6 μίλια

Myakka River από το Park Drive – .8 μίλια

Μονοπάτι πεζοπορίας Myakka – 33 μίλια

Mossy αιώρα – 5,71

μονοπάτια πεζοπορίας στο κρατικό πάρκο Myakka River
Ποδηλατόδρομοι στο κρατικό πάρκο Myakka River

The Canopy Walk

Έτσι, κατά τη γνώμη μου, το κύριο αξιοθέατο στο Myakka State Park είναι το Myakka Canopy Walkway. Είναι ένας ψηλός ξύλινος πύργος που έχει σκάλες που μπορείτε να ανεβείτε πολύ ψηλά σε ένα σημείο επιφυλακής. Έχει επίσης μια γέφυρα που μπορείτε να διασχίσετε για έναν διασκεδαστικό τρόπο να δείτε πάνω από το πάρκο.

Φωτογραφία γέφυρας Myakka River State Park
Canopy Walk Bridge στο κρατικό πάρκο του ποταμού Myakka
Η γέφυρα με θόλο στο κρατικό πάρκο Myakka River έχει ύψος 25 πόδια

Ο διάδρομος έχει ύψος 25 πόδια, αλλά ο πύργος φτάνει 74 πόδια στον αέρα για μια υπέροχη θέα στους υγροτόπους. Κοιτάξτε κοντά, ίσως μπορείτε να δείτε μερικά πραγματικά όμορφα πουλιά και άλλα άγρια ​​ζώα ενώ βρίσκεστε εκεί πάνω.

Κάντε κλικ εδώ, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Canopy Walk.

Canopy Walk Bridge
Myakka River State Park Tower που μπορείτε να ανεβείτε για να δείτε τους υγροτόπους
Υγρότοποι στο κρατικό πάρκο του ποταμού Myakka

Καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Myakka State Park

Ο καλύτερος χρόνος επίσκεψης οπουδήποτε στη Φλόριντα, κατά τη γνώμη μου, είναι πάντα από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο λόγω του καιρού. Ωστόσο, επισκεφθήκαμε τον Απρίλιο και δεν ήταν πολύ ζεστό. Κάναμε μονοπάτια και ποδηλασία και κάναμε διαλείμματα για το νερό, οπότε νομίζω ότι θα μπορούσατε πραγματικά να επισκεφθείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να περάσετε υπέροχα.

Επιλογές ετήσιου πάσου Florida State Parks

Υπάρχει μια επιλογή ετήσιας κάρτας εισόδου για $60, η οποία παρέχει ημερήσια είσοδο για άτομο. Τα επιπλέον άτομα είναι 2 $ ανά άτομο.

Υπάρχει μια επιλογή Family Annual Entrance Pass για 120 $, η οποία περιλαμβάνει είσοδο στο πάρκο για ημερήσια χρήση για συνολικά 8 άτομα στην ομάδα σας. Περιλαμβάνει επίσης έκπτωση 33% στο Skyway Fishing Pier State Park.

Υπάρχουν επιπλέον εκπτώσεις για εν ενεργεία στρατιωτικούς και βετεράνους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κρατικά πάρκα της Φλόριντα επιλογές ετήσιου πάσου, επισκεφθείτε το Κρατικά πάρκα της Φλόριντα δικτυακός τόπος.

Φωτογραφίες από το κρατικό πάρκο Myakka River

Τραβήξαμε πολλές φωτογραφίες όταν το επισκεφτήκαμε, οπότε εδώ είναι μερικές ακόμα…

Μονοπάτι ποδηλασίας με θέα στους αλιγάτορες στο κρατικό πάρκο του ποταμού Myakka
Κορυφή του πύργου στο κρατικό πάρκο του ποταμού Myakka
Ο πύργος στο Myakka River State Park έχει ύψος 74 πόδια.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας για το Myakka River State Park στα παρακάτω σχόλια. Καλή εξερεύνηση!