Foggy Forest Mountain Wallpaper Mural: Ένας τέλειος τοίχος για την καμπίνα μας!

August 22, 2022 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να έχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λάβω προμήθειες εάν επιλέξετε να αγοράσετε μέσω συνδέσμων που παρέχω (χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς). Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτούς τους συνδέσμους στην πολιτική αποκάλυψης.

Αναδιαμορφώνουμε το καταφύγιο στην καμπίνα μας και αποδεικνύεται ένα από τα καλύτερα μέρη που έχουμε μείνει ποτέ – η θέα είναι απίστευτη, τα δωμάτια έχουν όλα τη δική τους ζεστή, άνετη αίσθηση και υπάρχει αρκετός χώρος για να χαλαρώσει και να παίξει η οικογένειά μας! Αλλά το μόνο πράγμα που έλειπε από αυτή την εκπληκτική κρεβατοκάμαρα „Green Room“ ήταν ένας τοίχος με έμφαση για να δένει όλη τη ρουστίκ, μοντέρνα διακόσμηση. Εισαγάγετε μια τοιχογραφία ταπετσαρίας στο ομιχλώδες δάσος!

Ο απόλυτος τοίχος προφοράς της καμπίνας μας.

Ο απόλυτος τοίχος της καμπίνας μας

Όταν αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τη διακόσμηση της καμπίνας μας, ξέραμε ότι θέλαμε κάτι ξεχωριστό για τον τοίχο με έμφαση σε αυτό που τώρα αποκαλούμε, το πράσινο δωμάτιο. Δεν θέλαμε κάτι πολύ απασχολημένο ή ακατάστατο, οπότε πήγαμε με ένα Τοιχογραφία ταπετσαρίας Foggy Forest Mountain (ΥΓ. Απευθύνθηκα στην εταιρεία και πήρα έναν εκπτωτικό κωδικό για ΕΣΑΣ!). Είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσουμε μια πινελιά φύσης στο χώρο μας χωρίς να υπερβάλλουμε. Επιπλέον, είναι τόσο ήρεμο και χαλαρωτικό – ό,τι ακριβώς χρειάζεται στην κρεβατοκάμαρα της καμπίνας του βουνού μετά από μια κουραστική μέρα πεζοπορίας ή καταδίωξης καταρράκτη.

FoggyForest Wallpaper-01

Χρησιμοποιήστε κωδικό freshmommyblog25 στο Φωτοτοίχο για έκπτωση 25% έως τις 31 Οκτωβρίου 2022!

Τι μας άρεσε πραγματικά σε αυτό το σχέδιο ταπετσαρίας

Μας άρεσε πολύ ο συνολικός σχεδιασμός αυτής της τοιχογραφίας ταπετσαρίας. Τα χρώματα ήταν καταπραϋντικά και ελκυστικά και η σκηνή του βουνού ήταν πολύ ρεαλιστική. Μας άρεσε επίσης ο τρόπος που εμφανίστηκε σε πολλαπλούς πίνακες, καθιστώντας το εύκολο στην εγκατάσταση.

Όντας το μόνο υπνοδωμάτιο που δεν είχε ήδη μεγάλη θέα στο βουνό —με ένα μόνο παράθυρο— θέλαμε να φέρουμε αυτή τη θέα μέσα.

Επιπλέον, για αυτήν την τοιχογραφία ταπετσαρίας βουνού περιλαμβανόταν ήδη η κόλλα — απλώς ανακατέψτε και περάστε την πάστα — κάτι που έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα. Πραγματικά μου άρεσε πολύ η χρήση της πάστας, γιατί μπορέσαμε να προσαρμόσουμε την τοποθέτηση της τοιχογραφίας της ταπετσαρίας μέχρι να ευθυγραμμιστεί σωστά.

Συνολικά, άξιζε τον κόπο και πραγματικά κάνει μια δήλωση στο δωμάτιο.

FoggyForest Wallpaper-Υνοδωμάτιο επισκεπτών

Σχετικά: Μείγματα αιθέριων ελαίων Woodsy για να κάνουν το Σαββατοκύριακο στην καμπίνα ακόμα πιο ήρεμο

Πώς να ταιριάξετε το σχέδιο και το χρωματικό σχέδιο του δωματίου σας

Η επιλογή της σωστής τοιχογραφίας ταπετσαρίας για το δωμάτιό σας μπορεί να είναι δύσκολη. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο και τα χρώματα ταιριάζουν με τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του χώρου. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την τέλεια τοιχογραφία ταπετσαρίας για το δωμάτιό σας:

  • Λάβετε υπόψη τον υπάρχοντα συνδυασμό χρωμάτων του δωματίου σας. Εάν έχετε πολλές γήινες αποχρώσεις, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε μια δασική τοιχογραφία.
  • Σκεφτείτε τη διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε στο δωμάτιό σας. Μια τοιχογραφία Foggy Forest είναι ιδανική για να δημιουργήσετε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο.
  • Λάβετε υπόψη το μέγεθος του δωματίου σας όταν επιλέγετε μια τοιχογραφία. Δεν θέλετε η τοιχογραφία να είναι πολύ συντριπτική ή πολύ μικρή.
  • Σκεφτείτε πόσο φως παίρνει το δωμάτιό σας.
χρωματικός συνδυασμός δωματίου
σχεδιαστικά στοιχεία

Ακολουθήστε τα ίδια στοιχεία σχεδίασης από δωμάτιο σε δωμάτιο

Εάν θέλετε ένα συνεκτικό σχέδιο σε όλο το σπίτι σας, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ορισμένες βασικές αρχές σχεδιασμού όταν επιλέγετε τοιχογραφίες ταπετσαρίας — ή οποιοδήποτε νέο στοιχείο για αυτό το θέμα. Μείνετε σε μια περιορισμένη χρωματική παλέτα, επιλέξτε παρόμοιες υφές και μοτίβα και ηχώ σχεδιαστικά στοιχεία σε κάθε δωμάτιο.

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα ρουστίκ καταφύγιο καμπίνας, σκεφτείτε μια τοιχογραφία με ταπετσαρία βουνού για έναν τοίχο έμφασης σε ένα από τα δωμάτιά σας. Όχι μόνο θα φαίνεται υπέροχο με την υπάρχουσα διακόσμησή σας, αλλά θα βοηθήσει επίσης να δέσετε ολόκληρο τον χώρο. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο δένουμε τους χώρους μεταξύ τους είναι προσθέτοντας ακάλυπτο ξύλο σε όλο το σπίτι καθώς το αναδιαμορφώνουμε. Αυτό δίνει μια ελαφρώς μοντέρνα ατμόσφαιρα καμπίνας που μας αρέσει.

Σχετικό: Μαγείρεμα σε καμπίνα: 5 εύκολες συνταγές από χυτοσίδηρο για δοκιμή

FoggyForest Ταπετσαρία-κόλλα
FoggyForestWallpaper-ένα πάνελ τη φορά
FoggyForest Wallpaper-γραμμή των λεπτομερειών

Η εγκατάσταση μιας τοιχογραφίας με ταπετσαρία βουνού μπορεί να είναι διασκεδαστική (πραγματικά!)

Όταν είδαμε για πρώτη φορά το Τοιχογραφία ταπετσαρίας Foggy Forest Mountain, ξέραμε ότι θα ήταν τέλειο για την καμπίνα μας! Τα σιωπηλά χρώματα και η ρουστίκ αίσθηση της τοιχογραφίας συμπλήρωσαν τέλεια την καμπίνα μας. Επιπλέον, η εγκατάσταση μιας τοιχογραφίας μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό έργο για όλη την οικογένεια! Δείτε πώς το κάναμε:

  • Μετρήσαμε το μήκος και το ύψος του τοίχου όπου θέλαμε να τοποθετήσουμε την τοιχογραφία και μετά παραγγείλαμε να χωρέσει η ταπετσαρία, δίνοντας μερικές επιπλέον ίντσες για το μήκος και το πλάτος.
  • Χρησιμοποιήσαμε ένα επίπεδο για να βεβαιωθούμε ότι το πρώτο κομμάτι τοποθετήθηκε ευθεία πάνω-κάτω, σημειώνοντας μια γραμμή στον τοίχο.
  • Χρησιμοποιώντας την πάστα που περιλαμβάνεται στην παραγγελία μας, την ανακατέψαμε σε έναν κουβά ακριβώς πριν είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και την εφαρμόσαμε στον τοίχο σε τμήματα, ξεκινώντας από το πλάτος του πρώτου μας τμήματος ταπετσαρίας.
  • Παρατάξαμε την ταπετσαρία στην ευθεία γραμμή στον τοίχο, πιέσαμε πάνω στην πάστα, λειαίνουμε όλες τις φυσαλίδες αέρα με μια βούρτσα απλικατέρ και μόλις φαινόταν σωστή, κόψαμε κάθε περίσσεια γύρω από τις άκρες με ένα μαχαίρι.
  • Συνεχίσαμε αυτή τη διαδικασία για κάθε τμήμα μέχρι να φτάσουμε στο τέλος, ευθυγραμμίζοντας κάθε τμήμα της τοιχογραφίας με το τμήμα που εφαρμόστηκε προηγουμένως.
FoggyForest Wallpaper-DIY
FoggyForestWallpaper-ομαδική εργασία
FoggyForest Wallpaper-DIY
FoggyForest Wallpaper-10

Μην ξεχάσετε τον κωδικό έκπτωσης 25% στο Φωτοτοίχο! Χρησιμοποιήστε κωδικό freshmommyblog25 στο ταμείο έως τις 31 Οκτωβρίου 2022.

Η κρεβατοκάμαρα πριν

Αγοράσαμε αυτό το επάνω μέρος στερέωσης με σκοπό να το μετατρέψουμε στο δικό μας μικρό καταφύγιο καμπίνας. Αρχικά γκρεμίσαμε όλους τους τοίχους της ντουλάπας σε αυτό το δωμάτιο για να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο. Δεδομένου ότι πρόκειται για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, που σημαίνει βραχυπρόθεσμες διαμονές και για την οικογένειά μας, δεν χρειαζόμασταν τόσο πολύ χώρο στην ντουλάπα του υπνοδωματίου. Στη συνέχεια προσθέσαμε σανίδα και ράβδο στον τοίχο με ένα υπέροχο πράσινο χρώμα για να προσθέσουμε ζεστασιά και άνεση μαζί με μερικές άνετες υφές και στρώσεις.

Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν γαλήνιο και χαλαρωτικό χώρο, οπότε πριν κάνουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη αναδιαμόρφωση, το είχα Τοιχογραφία ταπετσαρίας Foggy Forest Mountain για τον τοίχο προφοράς στη λίστα μου. Μεταξύ της ώρας παραγγελίας και του διαστήματος των ταξιδιών μας, κατέληξε να είναι ένα από τα τελευταία πράγματα που προσθέσαμε σε αυτό το δωμάτιο, δημιουργώντας ένα υπέροχο φινίρισμα!

Το πράσινο δωμάτιο μετά την εφαρμογή του πρώτου τμήματος

Επιλέξαμε την τοιχογραφία του Foggy Forest Mountain επειδή θέλαμε έναν τοίχο με έμφαση που θα έκανε την καμπίνα μας να αισθάνεται σαν ένα αληθινό καταφύγιο. Μας άρεσε πολύ η γαλήνια και ηρεμιστική αίσθηση που έδινε και ήταν το τέλειο μέγεθος για τον χώρο μας. Μετά την εφαρμογή του πρώτου τμήματος, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα! Η ταπετσαρία ένωσε όλο το δωμάτιο και το έκανε να νιώθει ολοκληρωμένο. Ανυπομονούσα να δω πώς ενώθηκε η υπόλοιπη τοιχογραφία — και ευτυχώς δεν άργησε καθόλου!

FoggyForest Wallpaper-Υνοδωμάτιο επισκεπτών

Το αποτέλεσμα

Αφού βρήκαμε την τέλεια τοιχογραφία με ταπετσαρία στο ομιχλώδες δάσος, ξέραμε ότι έπρεπε να την έχουμε για την καμπίνα μας! Η τοιχογραφία ήταν εύκολη στην εγκατάσταση και πραγματικά ένωσε το δωμάτιο. Λαμβάνουμε τόσα πολλά κομπλιμέντα γι‘ αυτό και λατρεύουμε πώς κάνει τον χώρο μας να αισθάνεται άνετος και φιλόξενος. Αν ψάχνετε για έναν μοναδικό τοίχο προφοράς, συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτήν την τοιχογραφία!

FoggyForest Wallpaper-Υνοδωμάτιο επισκεπτών
FoggyForest Wallpaper-Υνοδωμάτιο επισκεπτών
FoggyForest Wallpaper-Υνοδωμάτιο επισκεπτών
FoggyForest Wallpaper-Υνοδωμάτιο επισκεπτών
ταπετσαρία τοιχογραφία - τοίχος έμφασης

Περισσότερα από το Mountain View Lodge and Cabin Resources