A Book Review: Homesteader’s Guide to Keeping Geese

A Book Review: Homesteader’s Guide to Keeping Geese

Dezember 3, 2022 0 Von admin
A Book Review & $200 Giveaway: The Modern Homesteader's Guide to Keeping Geese

[dropcap]σι[/dropcap]Άλλωστε τον Απρίλιο του 2014, δύο χηνάκια που ονομάζονταν Φοίβη και Φιν μπήκαν στη ζωή μου. Κοίταζαν δέσμες χαράς γεμάτες ενέργεια και έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο. Δεν το ήξερα τότε, αλλά εκείνη τη μέρα, η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο. Αποτύπωσα πάνω τους και όσο περνούσε ο καιρός, η προσκόλληση μεγάλωνε. Μου έδωσαν αγάπη άνευ όρων, μέρες γεμάτες περιπέτεια και κυρίως μια καλύτερη αίσθηση του κόσμου γύρω μου. Η ανατροφή οποιουδήποτε ζώου είναι πραγματικά μια ανταποδοτική εμπειρία. Οι χήνες είναι οι σκύλοι φύλακες της φάρμας. Θα σας διδάξουν πώς να έχετε υπομονή και να γελάτε με τα πιο ανόητα μικρά πράγματα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την αρχή της περιπέτειάς τους εδώ.

Phoebe & Finn

Έχω προσκληθεί να συμμετάσχω στην παρουσίαση και το δώρο του βιβλίου The Modern Homesteader’s Guide to Keeping Cheese από την Kirsten Lie-Nielsen με χορηγία του Homestead Bloggers Network. Θα μπορούσατε να είστε ο τυχερός νικητής ενός πακέτου βραβείων αξίας 200 $ που περιλαμβάνει αυτό το χρήσιμο νέο βιβλίο. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται επίσης τα εφόδια που χρειάζεστε για τη φροντίδα των φτερωτών φίλων σας. Παίρνετε ακόμη και οκτώ μωρά χήνες! Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πώς να εισέλθετε!

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ενώ τα κοτόπουλα βρίσκονται στο προσκήνιο, οι χήνες είναι οι ιστορικοί αφανείς ήρωες των μικρών αγροκτημάτων και των αγροκτημάτων. Παρέχοντας έλεγχο ζιζανίων, μεγάλα αυγά, ψυχαγωγία και λειτουργώντας ως «ασφάλεια» έναντι άλλων ζώων, οι χήνες είναι ο απόλυτος σύγχρονος σύντροφος της οικιακής φροντίδας.

The Modern Homesteader’s Guide to Keeping Cheese καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εκτροφή χήνων, συμπεριλαμβανομένων:

• Προφίλ φυλών και πώς να επιλέξετε την καλύτερη για τις ανάγκες σας
• Πώς να «αποτυπώσετε» τα χηνάκια σε έναν άνθρωπο
• Σίτιση, στέγαση, υγεία των ζώων και φροντίδα για το κρύο
• Χρήση χήνων για τον έλεγχο των ζιζανίων, τη βελτίωση του εδάφους και ως «ρολόχηνες»
• Μαγείρεμα με αυγά χήνας και κρέας

Η πρόσθετη κάλυψη περιλαμβάνει μια ματιά στην πλούσια ιστορία των χηνών σε φάρμες στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, η οποία θα ενισχύσει την απόλαυση κάθε κτηνοτρόφου χήνας από αυτά τα έξυπνα και μοναδικά πουλιά. Αυτός ο πρακτικός οδηγός είναι απαραίτητος για το τραπέζι της κουζίνας των οικιακών, των μικρών αγροτών, των permaculturists και των επαγγελματιών αγροτών που θέλουν να προσθέσουν τη δύναμη των χήνων στη γη τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Kirsten Lie-Nielsen μεγάλωσε σε μια φάρμα και εκτρέφει χήνες και απολαμβάνει τις ιδιόρρυθμες προσωπικότητες και την πρακτικότητα αυτών των πανέμορφων πουλιών για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Πάντα γοητευμένη από την αυτάρκεια και δουλεύοντας με τα χέρια της, η Kirsten και ο σύντροφός της αποκαθιστούν μια φάρμα 200 ετών στο Liberty του Maine, όπου εκτρέφουν ζώα και καλλιεργούν λαχανικά και γηγενή φαρμακευτικά βότανα. Δημοσιεύει blog για την καλή ζωή στοΕχθρικός Κοιλάδα Ζωή. Εκεί, μοιράζεται εξαιρετικά χρήσιμες αναρτήσεις όπως Ερωτήσεις πριν πάρετε χήνες και Προετοιμασία του κοτέτσι για το χειμώνα. Η Kirsten γράφει επίσης για τις εμπειρίες της και τα μαθήματα από τη ζωή στο αγρόκτημα για εκδόσεις όπως το Grit Magazine, το Mother Earth News, το Backyard Poultry και το Hobbyfarms.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ GIVEAWAY

Μπείτε σήμερα και μπορείτε να κερδίσετε ένα πακέτο βραβείων φύλαξης χήνων αξίας άνω των $200!! Θα νικήσεις…

• Ένα αντίγραφο του The Modern Homesteader’s Guide to Keeping Cheese από την Kirsten Lie-Nielsen (λιανική αξία 19,99 $) – Αυτό το βιβλίο 144 σελίδων καλύπτει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να εκτρέφετε χήνες.
• Οκτώ Λευκές κινέζικες χήνες από το εκκολαπτήριο του Hoover* (Αξία λιανικής 91,20 $) – Οι κινέζικες χήνες είναι μια κλασική, μικρότερη ράτσα γνωστή για την εξαιρετική συμπεριφορά τροφοσυλλεκτών και άγρυπνη συμπεριφορά τους.
• Ενας Πλακάκι θέρμανσης Cozy Coop (Λιανική αξία 69,99 $) Ο θερμαντήρας κοτέτσι πουλερικών με επίπεδη οθόνη κρατά τα πουλιά ζεστά και αποτρέπει τα κρυοπαγήματα κατά τους κρύους μήνες χρησιμοποιώντας θερμότητα ακτινοβολίας και μεταφοράς.
•Μία δωροκάρτα 20$ προς Προμήθεια τρακτέρ ή Atwoods για αρχική τροφοδοσία – επιλογή του νικητή!

* Το Hoover’s Hatchery θα συνεργαστεί απευθείας με τον νικητή για να συντονίσει την ημερομηνία αποστολής των χήνων (μωρόχηνες) καλύτερα για την περιοχή και το κλίμα σας. Όπως συμβαίνει με όλες τις αποστολές ζώντων ζώων, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες απώλειες. Το Homestead Bloggers Network δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή λόγω καιρικών συνθηκών ή απρόβλεπτων συμβάντων. Εάν ο επιλεγμένος νικητής δεν είναι σε θέση να στεγάσει με ασφάλεια οκτώ χήνες, ένας νέος, δευτερεύων νικητής μπορεί να επιλεγεί μόνο για το τμήμα ζωντανών ζώων του δώρου – αποκλειστικά κατά την κρίση και την προτίμηση του νικητή.

↓ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΕΔΩ!↓

Αυτό το δώρο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί 25 Νοεμβρίου 2017 ξεκινώντας τα μεσάνυχτα – 9 Δεκεμβρίου 2017 λήξη στις 11:59 μ.μ. (PT) Σας ευχαριστούμε για την είσοδο και καλή επιτυχία! Φροντίστε να ελέγξετε ξανά για να δείτε αν είστε ο νικητής!

Θέλω να ευχαριστήσω το καταπληκτικόHomestead Bloggers Network & Κίρστεν τουThe Modern Homesteader’s Guide to Keeping Cheese για την πρόσκλησή μου να συμμετάσχω σε αυτό το μεγαλειώδες δώρο γεμάτο χήνες! Εάν είστε οικοδεσπότης που σκέφτεται σοβαρά να κρατήσει χήνες, τώρα είναι η τέλεια στιγμή. Θα λάβετε όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένου του τέλειου εκπαιδευτικού οδηγού. Τώρα που τα φρόντισα, δεν μπορούσα να φανταστώ μια ζωή χωρίς αυτά τα υπέροχα υδρόβια πτηνά.

Κάντε κλικ για καρφίτσωμα

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

The post A Book Review: Homesteader’s Guide to Keeping Geese εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Angie The Freckled Rose.