6 Διαδρομές.  20 Οδηγοί ACMG.  Υψόμετρο έως και 2450 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και η μεγαλύτερη διαδρομή που διαρκεί 8 ώρες για να ολοκληρωθεί.

6 Διαδρομές. 20 Οδηγοί ACMG. Υψόμετρο έως και 2450 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και η μεγαλύτερη διαδρομή που διαρκεί 8 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Januar 23, 2023 0 Von admin

Λοιπόν, ποια διαδρομή θα επιλέξετε;

«Το Ridgewalker εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές μας, γιατί είναι μια φανταστική διαδρομή!» λέει ο JT.

«Το τοπίο είναι εντυπωσιακό και ειλικρινά, γίνεται όλο και καλύτερο καθώς ανεβαίνεις τη διαδρομή. Το Alpinist είναι μεγαλύτερο όσον αφορά την απόσταση που διανύθηκε, σε σύγκριση με το Ridgewalker, αλλά γίνεται στον ίδιο χρόνο – τόσο τέλειο για όσους θέλουν μια πλήρη εμπειρία χωρίς τη δέσμευση χρόνου για περισσότερο από μισή ημέρα. είναι πιο γρήγορο – έτσι εγγράφονται για ένα ταξίδι που συνεχίζει να κινείται, χωρίς πολλά διαλείμματα.

Και μετά υπάρχει το Skyline: περισσότερο βουνό, περισσότερα χαρακτηριστικά. Και το ταξίδι της Κορυφής είναι ελκυστικό καθώς φτάνετε στο πολύ υψηλότερο σημείο.

Και ο Ορειβάτης, αυτά είναι τα έργα. η πίτσα με όλα τα toppings», γελάει.

Αλλά η JT είναι πεπεισμένη ότι ανεξάρτητα από τη διαδρομή που θα επιλέξετε, η εμπειρία δεν θα σας απογοητεύσει.

«Το ονομάζουμε ψηλό Via Ferrata. Δεν είναι zipline. θέλει χρόνο, χρειάζεται προσπάθεια – και στο τέλος θα κουραστείς πολύ. Υπάρχει αδρεναλίνη όταν φτάσετε σε αυτή την κορυφή, αλλά το συναίσθημα είναι μια αίσθηση πραγματικού επιτεύγματος – και είναι τόσο συγκινητικό να το βλέπεις ως οδηγό».

Λοιπόν, μετά από σχεδόν 40 χρόνια καθοδήγησης και οκτώ χρόνια επίβλεψης της Via Ferrata της Norquay, παλιώνει ποτέ;

«Απλώς με ενθαρρύνει πραγματικά η αντίδραση που έχουμε κάθε σεζόν, στη Via Ferrata, και πώς ανταποκρίνονται οι άνθρωποι σε αυτήν», απαντά ο JT.

«Εμπνέομαι από αυτό κάθε μέρα, να βλέπω ανθρώπους να αλληλεπιδρούν και να συνδέονται με το βουνό, από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλα τα μέρη του πλανήτη, δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό.

Και έτσι όχι, πιστέψτε με όταν λέω, δεν παλιώνει».

Για να επιλέξετε τη διαδρομή Via Ferrata, κάντε κλικ εδώ.