10 ιδέες ενημερωτικών δελτίων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα λατρέψουν οι συνδρομητές

10 ιδέες ενημερωτικών δελτίων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα λατρέψουν οι συνδρομητές

Januar 17, 2023 0 Von admin

Ψάχνετε για δημιουργικές ιδέες ενημερωτικών δελτίων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γραμμές θέματος email και πρότυπα; Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εορταστικό μάρκετινγκ καμπάνια αυτή τη V-Day που θα λατρέψουν οι συνδρομητές.

Αγαπήστε το ή μισήστε το — Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένας τεράστιος παράγοντας εσόδων. Το 2022, οι καταναλωτές των ΗΠΑ σχεδίαζε να ξοδέψει περίπου 175 $ για τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ίσως στέλνετε ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να αυξήσετε τις δωρεές για τον μη κερδοσκοπικό σας οργανισμό. Ίσως σχεδιάζετε μια πολυκαναλική καμπάνια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να αυξήσετε τις πωλήσεις. Ή είστε B2B που αναζητά ευκαιρίες για να μείνετε ενημερωμένοι με το κοινό σας.

Εάν κάποιο από αυτά περιγράφει την κατάστασή σας, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει αυτές τις διακοπές να λειτουργήσουν για την ομάδα-στόχο τους. Είμαστε εδώ για να σας πούμε πώς.

 1. Σχεδιάστε το ενημερωτικό δελτίο του Αγίου Βαλεντίνου
 2. Τμηματοποιήστε τις καμπάνιες σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
 3. Επινοήστε μια μοναδική γωνία V-Day
 4. Προσφέρετε ένα δωρεάν δώρο
 5. Εκτελέστε προσφορές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
 6. Στοχεύστε τους αγοραστές της τελευταίας στιγμής
 7. Γράψτε εντυπωσιακές γραμμές θέματος email για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
 8. Συμπεριλάβετε το μήνυμα σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
 9. Χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο email για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
 10. Μοιραστείτε έναν οδηγό δώρων για ζευγάρια

Ποιος πρέπει να στείλει ένα ενημερωτικό δελτίο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Κάθε είδους επιχείρηση μπορεί να στείλει ένα ενημερωτικό δελτίο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Όταν σκέφτεστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πιθανότατα σκέφτεστε κάρτες Hallmark, σοκολάτες και καραμέλες, λουλούδια και κοσμήματα, κ.λπ. Αυτές οι βιομηχανίες σίγουρα έχουν τύχη όταν πρόκειται για την ημέρα της ημέρας.

Άλλες βιομηχανίες που είναι γνωστό ότι επωφελούνται από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αυτές που προσφέρουν ρομαντικές εμπειρίες. Γενικά, η 14η Φεβρουαρίου είναι μια κουραστική μέρα για το προσωπικό εστιατορίων, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τα ξενοδοχεία.

Ωστόσο, αυτοί οι παραδοσιακοί τομείς της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι οι μόνοι που χρησιμοποιούν τις διακοπές για να αυξήσουν τα έσοδα. ☝️

Με τα σωστά μηνύματα, κάθε εμπορικό σήμα λιανικής και κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να επωφεληθεί από αυτές τις διακοπές δώρων.

Αυτό Ηλεκτρονικά ποδήλατα του Όρεγκον Ένα καλό παράδειγμα είναι η εκστρατεία «ταίριασμα» των πελατών με το τέλειο ποδήλατο.

παράδειγμα ενημερωτικού δελτίου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δημιουργήθηκε με το Sendinblue

Μπορούν οι επιχειρήσεις B2B να στέλνουν ενημερωτικά δελτία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Ναί! Ακόμα κι αν δεν είστε B2C που προσφέρει προϊόντα που εμπίπτουν στην κατηγορία δώρων, εκτελείτε και εσείς τις καμπάνιες email του Αγίου Βαλεντίνου.

Θυμάμαι: Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να πλαισιωθεί ως ένας τρόπος για να γιορτάσετε την αγάπη γενικά – με την οικογένεια, τους φίλους, τα κατοικίδια – όπως το πείτε.

Αναρωτηθείτε πώς το ενημερωτικό δελτίο του Αγίου Βαλεντίνου θα τιμήσει τη συντροφικότητα, την αφοσίωση ή τη φιλία. Ή χρησιμοποιήστε τις διακοπές ως ευκαιρία να μιλήσετε για αυτό που αγαπάτε ως εταιρεία.

Το κλειδί είναι να υιοθετήσετε τον σωστό τόνο που ταιριάζει με το προϊόν σας. Τι θα λειτουργήσει καλύτερα για τους πελάτες σας; Να είσαι ανάλαφρος, σοβαρός, παιχνιδιάρης ή, ίσως, ειρωνικός;

Ψάξτε βαθιά στις προσωπικότητες του μάρκετινγκ φέτος. Ρωτήστε τον εαυτό σας πώς θέλουν να νιώθουν οι πελάτες σας αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε να φτάσουν εκεί.

Μπορούν οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί να στέλνουν ενημερωτικά δελτία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Βασιστείτε στο θέμα της ευγνωμοσύνης και της ουσιαστικής προσφοράς δώρων στο ενημερωτικό δελτίο του Αγίου Βαλεντίνου. Μοιραστείτε ιστορίες που αναδεικνύουν τη συντροφικότητα, την οικογένεια και την αγάπη σε όλες τις μορφές της. Ολοκληρώστε το ενημερωτικό δελτίο σας με μια ισχυρή παρότρυνση για δράση (CTA) για δωρεές.

Μια άλλη μη κερδοσκοπική ιδέα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η σύνταξη λιστών επιθυμιών boilerplate για τους συνδρομητές σας. Προτρέψτε τις επαφές σας να ζητήσουν από τους αγαπημένους τους να κάνουν δωρεές στο όνομά τους αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δώστε τους τα ακριβή λόγια για να το κάνουν.

Παραδείγματα, ιδέες και συμβουλές για το ενημερωτικό δελτίο του Αγίου Βαλεντίνου

Χρειάζεστε ακόμα έμπνευση για το ενημερωτικό δελτίο του Αγίου Βαλεντίνου; Διαβάστε παρακάτω για περισσότερα παραδείγματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιδέες και συμβουλές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

1. Προγραμματίστε την καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Είτε στέλνετε ένα παραδοσιακό ενημερωτικό δελτίο είτε μια σειρά από καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο προγραμματισμός της καμπάνιας σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι το κλειδί για την επιτυχία της.

Αρχικά, αποφασίστε ποιος θα είναι ο στόχος και η προσέγγισή σας αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα για τα email σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όπως συμβαίνει με πολλές εορταστικές καμπάνιες, ένα email μπορεί να μην είναι αρκετό. Χρησιμοποιήστε την αυτοματοποίηση email για να δημιουργήσετε μια σειρά από καμπάνιες. Καθώς πλησιάζει η V-Day, στείλτε ειδικές προσφορές και κουπόνια, καθώς και υπενθυμίσεις της τελευταίας στιγμής για όσους αγοράζουν αργά!

2. Τμηματοποιήστε τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πριν προγραμματίσετε τις καμπάνιες σας, μην ξεχνάτε την τμηματοποίηση μέσω email.

Διαχωρίστε τις επαφές σας ανά χαρακτηριστικό (φύλο, ηλικία, ενδιαφέροντα, κατάσταση σχέσης). Ακόμα κι αν δεν έχετε αποθηκεύσει την κατάσταση σχέσης των επαφών σας στο CRM, μπορείτε να κερδίσετε πόντους με single ενθαρρύνοντας όλους τους πελάτες να περιποιηθούν τον εαυτό τους. 🛍️

Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας όταν σχεδιάζετε την καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

 1. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τμηματοποιήσετε τις επαφές σας για την πιο αποτελεσματική δυνατή καμπάνια εορταστικού μάρκετινγκ;
 2. Περιλαμβάνει την καμπάνια email σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Υπάρχει κάποιος που έχετε αφήσει έξω; Εάν ναι, πώς μπορείτε να το διορθώσετε;
 3. Πόσο νωρίτερα αρχίζουν να σκέφτονται οι πελάτες σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;
 4. Πώς μπορείτε να στείλετε ενημερωτικά δελτία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που φτάνουν σε όλους τους τύπους αγοραστών — τόσο τους προγραμματιστές όσο και τους αναβλητικούς;

3. Επινοήστε μια μοναδική γωνία V-Day

Αυτόν τον Φεβρουάριο, δημιουργήστε μια μοναδική οπτική γωνία για τη στρατηγική μάρκετινγκ email των διακοπών σας. Ακολουθούν μερικές δημιουργικές ιδέες για τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 • Ημέρα κατά του Αγίου Βαλεντίνου τα πάρτι έχουν γίνει δημοφιλή και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Αυτά τα πιο λιγο-Οι ρομαντικές γιορτές περιλαμβάνουν παιχνίδια για πάρτι, όπως το χτύπημα πινιάτας σε σχήμα Έρως και το μαγείρεμα σε μπισκότα με ραγισμένη καρδιά.
 • Ημέρα των Γαλεντίνων προωθείται ως ένας τρόπος για να γιορτάσουν οι γυναίκες και να περάσουν χρόνο με τις φίλες τους.
παράδειγμα ενημερωτικού δελτίου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πηγή

4. Προσφέρετε ένα δώρο

Αυτόν τον Φεβρουάριο, ευχαριστήστε τους πιστούς πελάτες με το τέλειο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 💝 Αυτό το δώρο θα μπορούσε να είναι περιεχόμενο αποκλειστικά στη λίστα email σας, όπως ένα ebook ή ένα infographic.

Εάν δεν θέλετε να χαρίσετε ένα δωρεάν, το δώρο σας μπορεί να προσθέσει αξία για τον πελάτη. Για παράδειγμα, μοιραστείτε προτάσεις προϊόντων για τα „πράγματα που αγαπάτε“.

Σε αυτό το παράδειγμα, Mi Goals προσφέρει στους συνδρομητές τους έναν κωδικό προσφοράς και δωρεάν αποστολή.

παράδειγμα ενημερωτικού δελτίου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δημιουργήθηκε με το Sendinblue

5. Εκτελέστε προσφορές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Βάλτε τις εκπτώσεις και τις αποκλειστικές προσφορές στο επίκεντρο των καμπανιών σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ή, τι θα λέγατε να κάνετε κάτι διαδραστικό φέτος; Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να τραβήξετε την προσοχή τους με ένα δώρο V-Day. Προσφέρετε μια δωροκάρτα ή ένα καυτό αντικείμενο ως έπαθλο. Ενθαρρύνετε τους παραλήπτες σας να συμμετάσχουν στο δώρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, ανακοινώστε τους νικητές την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Θα μπορούσατε ακόμη και να προσφέρετε βραβεία παρηγοριάς έκπληξη, όπως έναν εκπτωτικό κωδικό μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Καμπάνιες όπως αυτή μπορούν να βοηθήσουν στην προσέλκυση συνδρομητών και στη δημιουργία πιστών πελατών.

Αυτό το email από Έλουμ εύχεται στους πελάτες Χρόνια Πολλά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει 20% έκπτωση στις κάρτες V-Day.

παράδειγμα ενημερωτικού δελτίου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δημιουργήθηκε με το Sendinblue

6. Στοχεύστε τους αγοραστές της τελευταίας στιγμής

Απαλλαγείτε από την αίσθηση του επείγοντος για τους αγοραστές που προσπαθούν την τελευταία στιγμή να βρουν δώρα για τους συνεργάτες τους. ⏳ Ειδικά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η „τελευταία μέρα για παραγγελία“ ή „προσφορές τελευταίας ευκαιρίας“ μπορούν να οδηγήσουν σε αποτελέσματα.

Δείτε αυτό το παράδειγμα καμπάνιας της τελευταίας στιγμής από το Yelp για έμπνευση.

Παράδειγμα ενημερωτικού δελτίου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πηγή

7. Γράψτε εντυπωσιακές γραμμές θέματος email για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η καμπάνια email σας, εάν δεν έχετε καλή γραμμή θέματος email και κείμενο προεπισκόπησης, οι επαφές σας δεν θα διαβάσουν το email σας. Βελτιστοποιήστε αυτό το κείμενο για να προσελκύσετε τους συνδρομητές και να βελτιώσετε τις ανοιχτές τιμές.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη σύνταξη των καλύτερων γραμμών θέματος email για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

 • Χρησιμοποιήστε emojis στις γραμμές θέματος των email, π.χ., 🥰 💋 💘 💏 💐
 • Κάντε ξεκάθαρη την προσφορά σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
 • Προσθέστε λέξεων και χιούμορ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
  • Φιλί σας… αντίο αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
  • Δεν είστε ερωτευμένοι με τα…; Δοκιμάστε… σήμερα!
  • Είστε έτοιμοι για αυτές τις γλυκές προσφορές;
  • Θα πέσεις με τα μούτρα για αυτά…!

8. Να είστε περιεκτικοί στο μήνυμά σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όταν στέλνετε ένα ενημερωτικό δελτίο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, να θυμάστε ότι πρέπει να κάνετε μια πράξη εξισορρόπησης. Θέλετε να μιλήσετε με τη συγκεκριμένη ομάδα-στόχο σας. Ωστόσο, δεν θέλετε κανείς να αισθάνεται αποκλεισμένος από εσάς Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μήνυμα.

Μια ρομαντική εικόνα ενός άνδρα και μιας γυναίκας που αγκαλιάζονται μπορεί να αποκλείει τα μη ετεροφυλόφιλα μέλη του κοινού σας, ενώ ένα άγαλμα «LOVE» έχει περισσότερες πιθανότητες να ελκύσει τόσο τα ετεροφυλόφιλα όσο και τα μη ετεροφυλόφιλα μέλη του κοινού σας.

9. Χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο email για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κάντε την καμπάνια email σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου pop. Εκτός από τη χρήση εντυπωσιακών εικόνων, ακολουθήστε τις βέλτιστες πρακτικές σχεδίασης email.

Μην ξεχάσετε να επιλέξετε μια διασκεδαστική γραμματοσειρά και έναν συνδυασμό χρωμάτων με θέμα το V-Day. 🎨 Ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό πρότυπο ενημερωτικού δελτίου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο σχεδιασμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εύκολος με το Sendinblue. Ξεκινήστε με ένα από τα δωρεάν αποκριτικά πρότυπα email μας. Ή δημιουργήστε το ενημερωτικό δελτίο σας από την αρχή με το διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας Drag & Drop. Δεν απαιτούνται δεξιότητες γραφιστικής.

Σχεδιάστε το δωρεάν email του Αγίου Βαλεντίνου με το Sendinblue >>

10. Μοιραστείτε έναν οδηγό δώρου για ζευγάρια

Μια άλλη έξυπνη τακτική για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι να μοιράζεστε ιδέες για δώρα για ζευγάρια. 🎁 Αυτό συμβαίνει γιατί το V-Day είναι η τέλεια γιορτή για ζευγάρια δώρα και ασορτί σετ.

Αυτή η καμπάνια από Ασάντι αυτοκράτειρα είναι ένα καλό παράδειγμα.

Δημιουργήθηκε με το Sendinblue

Είστε έτοιμοι να στείλετε το ενημερωτικό δελτίο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Τώρα έχετε έμπνευση για το επόμενο ενημερωτικό δελτίο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θέλετε περισσότερες ιδέες για να σχεδιάσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ των διακοπών σας για τη νέα χρονιά;

Κατεβάστε το εορταστικό ημερολόγιο μάρκετινγκ για το 2023! Είναι γεμάτο σημαντικές ημερομηνίες και συμβουλές ψηφιακού μάρκετινγκ για κάθε μήνα ⏬

Ημερολόγιο μάρκετινγκ διακοπών 2023

Η λήψη αυτού του ημερολογίου σημαίνει ότι εγγράφεστε και στο μηνιαίο ενημερωτικό μας δελτίο. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε τακτικές συμβουλές μάρκετινγκ στα εισερχόμενά σας, μπορείτε πάντα να καταργήσετε την εγγραφή σας. 😉