Χειμερινές εργασίες κηπουρικής και ένα δώρο

Χειμερινές εργασίες κηπουρικής και ένα δώρο

Dezember 1, 2022 0 Von admin

Υπάρχουν ορισμένες εργασίες που μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε μια επιτυχημένη περίοδο φύτευσης φέτος. Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε χειμώνα είναι να οργανώνω όλα τα εργαλεία μου. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά στο τέλος της σεζόν τεμπελιάζω.

Τα εργαλεία μου καταλήγουν διάσπαρτα εδώ κι εκεί. Μπορεί να αφήσω ένα στο υπόστεγο, μερικά στο γκαράζ και ακόμη και μερικά στο σπίτι για μικρά έργα στον κήπο. Ώρα να τα στρογγυλοποιήσουμε όλα! Το επόμενο βήμα είναι να καθαρίσετε ό,τι έχετε και να κάνετε απόθεμα. Ποια εργαλεία θα ήταν μια υπέροχη νέα προσθήκη στη συλλογή σας;

Χειμερινές εργασίες κηπουρικής και ένα δώρο |  CobraHead® "Μίνι" Weeder & Cultivator |  angiethefreckledrose.com
CobraHead® „Mini“ Weeder & Cultivator

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μου γνώρισαν το νέο αγαπημένο μου εργαλείο κηπουρικής. Είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ να ζήσω χωρίς. Κατά τη διάρκεια του Garden Bloggers Fling, μου παρουσιάστηκαν σωστά κεφάλι φιδιού®, Το καλύτερο εργαλείο στη Γη. Αυτό το λογοπαίγνιο με κέρδισε αμέσως. Έπρεπε να το δοκιμάσω!

Χειμερινές εργασίες κηπουρικής και ένα δώρο |  CobraHead® |  angiethefreckledrose.comΕίμαι σίγουρα ένοχος που αναβάλλω το ξεβοτάνισμα για όσο περισσότερο μπορώ. Ας είμαστε ειλικρινείς εδώ, πόσοι από εμάς απολαμβάνουμε πραγματικά το βοτάνισμα; Στην αρχή της σεζόν δεν είναι τόσο άσχημα. Έλα τον Αύγουστο, η αυλή μου αρχίζει να μοιάζει με ζούγκλα!

μου δόθηκε α CobraHead® „mini“ Weeder and Cultivator. Αυτό έκανε αμέσως το ξεβοτάνισμα να νιώθω πολύ πιο εύκολο μόλις το δοκίμασα. Το ξεβοτάνισμα θα είναι πάντα μια αγγαρεία ανεξάρτητα από το τι κάνουμε, αλλά αυτό κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς.

Αυτό το εύχρηστο εργαλείο είναι εξαιρετικά ελαφρύ με άνετη και αποτελεσματική λαβή. Ζυγίζει μόνο 5 ουγγιές και χωράει εύκολα στην τσέπη σας. Ξεριζώνει, σκάβει, καλλιεργεί, φυτεύει και άλλα. Μου αρέσει πόσο εύκολα διαπερνά το σκληρό και βραχώδες χώμα μου. Μόλις το κράτησα στα χέρια μου, ήξερα ότι θα ήταν το νέο μου αγαπημένο εργαλείο.

Έχει μια λεπίδα που είναι ατσάλινο νύχι® και γίνεται προέκταση του χεριού σας. Όταν το χρησιμοποιώ, νιώθω δυνατός και, το πιο σημαντικό, ικανός να φέρω εις πέρας όλες τις μεγαλύτερες κηπουρικές μου εργασίες!

Χειμερινές εργασίες κηπουρικής και ένα δώρο |  Το CobraHead® "μίνι" Βοτανιστή και Καλλιεργητής |  angiethefreckledrose.com
Κοντινό πλάνο της λεπίδας όλων των χρήσεων από ατσάλι του CobraHead® mini

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το τι μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε αυτό το ευέλικτο εργαλείο.
Τροφοδοτεί, καλλιεργεί, τριχωτό της κεφαλής, άκρα, σκάβει, αυλάκια, φυτά, μεταμοσχεύσεις, ξε-χάρες και συγκομιδές.

Εκτιμώ επίσης πολύ τον τρόπο κατασκευής της λαβής από ανακυκλωμένο υλικό. Ακόμη και η ετικέτα του εργαλείου είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο χαρτί. Η λεπίδα από σκληρυμένο ατσάλι έχει καμπύλη που το κάνει πολύ εύκολο να κρεμαστεί. Εάν είστε οικιακός, θα βρείτε ακόμη περισσότερες χρήσεις για αυτό. Φέρνω το δικό μου στον αχυρώνα μαζί μου όταν καθαρίζω το κοτέτσι. Μπορεί πραγματικά να μπει σε αυτά τα δύσκολα προσβάσιμα μέρη και να σας βοηθήσει να λύσετε τυχόν χάος. Το 2018, το «μίνι» The CobraHead® έγινε α Βραβείο Green Thumb νικητής επειδή είναι ένα εξαιρετικό νέο προϊόν κήπου!

Θέλετε να δείτε το CobraHead® σε δράση; Δείτε αυτό το βίντεο!

Χειμερινές εργασίες κηπουρικής και ένα δώρο |  CobraHead® "μίνι" Weeder and Cultivator |  angiethefreckledrose

Συνεργάζομαι με την CobraHead για να δώσω ΤΡΙΑ τυχεροί αναγνώστες α
CobraHead® „mini“ Weeder and Cultivator.