Φοιτητής Ψυχολογίας κέρδισε χρυσό, δύο ασημένια στον εθνικό διαγωνισμό Wushu

Φοιτητής Ψυχολογίας κέρδισε χρυσό, δύο ασημένια στον εθνικό διαγωνισμό Wushu

März 17, 2023 0 Von admin

Ο επικεφαλής ψυχολογίας QIU, Cheng Chee Choong, θεωρούσε πάντα τις πολεμικές τέχνες ως μια πειθαρχία που περιλάμβανε τόσο πνευματική όσο και σωματική δύναμη. Ως νεαρό παλικάρι, αναρωτιόταν συνεχώς αν είχε αυτό που χρειαζόταν για να διαπρέψει στο μαχητικό άθλημα.

Το ενδιαφέρον του θα τον οδηγήσει σε μια οδύσσεια πολεμικών τεχνών που θα καταλήξει στην κατάκτηση ενός χρυσού και δύο ασημένιων μεταλλίων στο 32ος Εθνικός Διαγωνισμός Chinwoo Carnival Wushu — ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της Μαλαισίας Chinwoo.

Ο Chee Chong είναι ο τελευταίος πρωταθλητής πολεμικών τεχνών από την QIU που συνεχίζει τις ανταγωνιστικές μας παραδόσεις. Πέρυσι, απόφοιτος Bachelor of Hospitality Management Chaw Zhan Yi κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο στο 1ο Παναμερικανικό Εικονικό Τουρνουά Taekwondo, στην πορεία διπλασιάζοντας τον διεθνή του απολογισμό.

Chee Chong, μια 21χρονη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών μαθητής, ενίσχυσε την εθνική του βαθμολογία με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στα αγωνίσματα «Ba Gua Dao» και «Da Zhan Quan». Οι νίκες του ήρθαν στην κατηγορία μεμονωμένων ανδρών 19–35 ετών, η οποία αμφισβητήθηκε σε μεγάλο βαθμό από καταξιωμένους εκπροσώπους περίπου στην ηλικία των 20 ετών.

Αυτός ο διαγωνισμός ήταν μοναδικός σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τουρνουά πολεμικών τεχνών, καθώς το Chinwoo περιλάμβανε πολλά είδη «γουουσού» – τα διάφορα στυλ των κινεζικών πολεμικών τεχνών. Για το τουρνουά χρησιμοποιήθηκε μια μορφή ρουτίνας, την οποία θα κέρδιζε ο διαγωνιζόμενος με το πιο καλλιτεχνικό στυλ.

Το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν επίσης αξιοσημείωτο, συγκεντρώνοντας πάνω από 100 διαγωνιζόμενους από όλη τη Μαλαισία. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά, ο Τσι Τσουνγκ ξεπέρασε τους προηγούμενους πρωταθλητές από πολιτείες αναγνωρισμένες για την ανδρεία τους στις πολεμικές τέχνες, όπως η Πενάνγκ και η Κουάλα Λουμπούρ.

Παρόλο που μας έχει κάνει όλους περήφανους, ο Chee Choong δεν αρκείται στο να επαναπαύεται στις δάφνες του. «Χαίρομαι που κέρδισα, αλλά έχω ακόμα περισσότερα να μάθω για να τα πάω καλύτερα σε διεθνές επίπεδο αυτού του διαγωνισμού και να προσπαθήσω να εκπαιδεύσω τους νεαρούς μου, που κοιτούν ψηλά σε εμένα». αυτός είπε.

Ασκείται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για να ακονίσει την άκρη του. Ενώ η εξισορρόπηση των σπουδών του με το πάθος του έχει αποδειχθεί δύσκολη, ο Chee Choong επαινεί τους εκπαιδευτές και τους φίλους του για τη βοήθειά τους.

«Είναι δύσκολο να ισορροπήσω τα δύο πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου, αλλά είμαι αποφασισμένος να το κάνω». αυτός πρόσθεσε.

Έπρεπε να ανανεώνω τις διαλέξεις μου από καιρό σε καιρό, αλλά οι καθηγητές μου ήταν πάντα εξυπηρετικοί. Επίσης, οι συνομήλικοί μου, που μοιράζονται το πάθος μου για το wushu, είναι συχνά γύρω για να ακούσουν τις ανησυχίες μου και να με εμπνεύσουν σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου.»

Εμείς στο QIU δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για αυτόν τον εμπνευσμένο νεαρό άνδρα. Συνέχισε να πετάς σε μεγαλύτερα ύψη!