Υποτροφίες Ρόδου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης 2022-2023 [International]

Υποτροφίες Ρόδου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης 2022-2023 [International]

Juni 16, 2022 0 Von admin

Αιτήσεις και άλλα απαραίτητα έγγραφα υποβάλλονται αυτήν τη στιγμή για τις υποτροφίες της Ρόδου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για Διεθνείς Φοιτητές, άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας για υποτροφίες Ρόδου και όσοι θα ενδιαφέρονται, συνιστάται να μην χάνουν χρόνο και να υποβάλουν αίτηση για αυτήν τη Ρόδο υποτροφία στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο το δυνατόν συντομότερα.

Υποτροφίες Ρόδου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Η βασική θητεία της υποτροφίας Ρόδου στο Η.Β. είναι 2 χρόνια, υπόκειται συνεχώς, και το λιγότερο, σε ικανοποιητική και εξαιρετική απόδοση καλή διαγωγή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

 • Μέχρι τώρα, οι υποτροφίες της Ρόδου έχουν απονεμηθεί σε 20 εκλογικές περιφέρειες (που αντιπροσωπεύουν πάνω από 60 διαφορετικές χώρες).
 • Φέτος, υπάρχουν περισσότερες από εκατό υποτροφίες Ρόδου και 2 νέες παγκόσμιες υποτροφίες δίνουν τη δυνατότητα στους επιλέξιμους υποψηφίους από τον υπόλοιπο κόσμο να διοριστούν από το Πανεπιστήμιο τους.
 • Γενικές πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία των παγκόσμιων αιτήσεων υποτροφίας του Ηνωμένου Βασιλείου Ρόδου, εκτός από τα κοινά ερωτήματα και τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας, βρίσκονται εδώ συνεχίστε να διαβάζετε.

Σύντομη Περιγραφή Υποτροφιών Ρόδου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Το σύστημα Rhodes Scholarships είναι ένα μεταπτυχιακό βραβείο που υποστηρίζει εξαιρετικούς φοιτητές από όλο τον κόσμο για να προωθήσουν τη μάθησή τους στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Το Rhodes αναγνωρίζεται ως το παλαιότερο και ίσως το πιο διάσημο διεθνές πρόγραμμα υποτροφιών σε σύγκριση με άλλα σε όλο τον κόσμο.

Οι υποτροφίες χορηγούνται σε τουλάχιστον 20 εκλογικές περιφέρειες της Ρόδου (64 εντελώς διαφορετικές χώρες) σε όλο τον κόσμο.

Το Συμβούλιο της Ρόδου, όπως αναφέρεται στις απαιτήσεις επιλεξιμότητας για τις υποτροφίες της Ρόδου, αναζητά ακαδημαϊκούς και κοινωνικούς ηγέτες εξαιρετικής ευφυΐας και χαρακτήρα και με κίνητρο να εμπλακούν με τις διεθνείς προκλήσεις, αφοσιωμένοι στην υπηρεσία των άλλων και υπόσχονται να μετατραπούν σε ηγέτες με γνώμονα την αξία και αρχές το μέλλον του κόσμου.

Οι επιτροπές που είναι αρμόδιες για την επιλογή αναζητούν τα ακόλουθα:
• ακαδημαϊκή αριστεία (π.χ. διακρίσεις πρώτης τάξης ή ΣΔΣ τουλάχιστον 3,7 στα 4,0 ή ισοδύναμο).

 • ενέργεια για να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας στο έπακρο (όπως φαίνεται από την δεξιοτεχνία σε τομείς όπως ο αθλητισμός, η μουσική, ο διάλογος, ο χορός, το θέατρο και οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις, ιδιαίτερα όπου εμπλέκεται η ομαδική εργασία)
 • θάρρος, αφοσίωση, αλήθεια στο καθήκον, συμπάθεια και προστασία των αδυνάτων, συντροφικότητα, ευγένεια και ανιδιοτέλεια.
 • την ηθική δύναμη του χαρακτήρα και τα ένστικτα να οδηγείς και να ενδιαφέρεσαι για τον συνάνθρωπο σου

Πλατφόρμα υποδοχής

Όλες οι υποτροφίες λαμβάνονται στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η υποτροφία της Ρόδου, που πήρε το όνομά της από τον Αγγλο-Νοτιοαφρικανό μεγιστάνα εξόρυξης και πολιτικό Cecil John Rhodes, που ιδρύθηκε το 1902, η οποία στοχεύει να καλλιεργήσει ηγέτες με πνεύμα κοινού για το μέλλον του κόσμου. Είναι ένα διεθνές μεταπτυχιακό βραβείο για φοιτητές που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Η υποτροφία της Ρόδου διευθύνεται από το Rhodes Trust, Οξφόρδη, Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιλέξιμο Επίπεδο/Πεδίο Σπουδών

Η υποτροφία είναι διαθέσιμη για α μεταπτυχιακό πλήρους φοίτησης πτυχίο (συμπεριλαμβανομένου του πτυχίου με πτυχίο ανώτερης ηλικίας άνω των δύο ετών) στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για οποιοδήποτε μάθημα επιλογής σπουδών.

Επιλέξιμη ομάδα

Η υποτροφία της Ρόδου δέχεται αιτήσεις από φοιτητές από την Αυστραλία, τις Βερμούδες, ΚαναδάςΚίνα, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, ΙνδίαΤζαμάικα & Κοινοπολιτεία Καραϊβική, Κένυα, Νέα Ζηλανδία, Πακιστάν, Νότια Αφρική (συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής, της Μποτσουάνα, του Λεσότο, του Μαλάουι, της Δημοκρατίας της Ναμίμπια και της Σουαζιλάνδης), Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ζάμπια και Ζιμπάμπουε.

Γενικές Προϋποθέσεις Επιλεξιμότητας Υποτροφιών Ρόδου

Οι ακόλουθες απαιτήσεις υποτροφίας Ρόδου ισχύουν για οποιονδήποτε ή όλους τους υποψηφίους για τις Υποτροφίες Ρόδου:

Προϋποθέσεις υποτροφίας Ρόδου
 • Ιθαγένεια & διαμονή: κάθε υποψήφιος πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις και τις ανάγκες υπηκοότητας και διαμονής του συστήματος της Ρόδου για το οποίο υποβάλλει αίτηση.

Ελέγξτε τις αναλυτικές πληροφορίες αυστηρά μέσω των συνδέσμων χωρών.

 • Ηλικία: Τα όρια ηλικίας ποικίλλουν μεταξύ των εκλογικών περιφερειών και επίσης από ένα ελάχιστο όριο ηλικίας 18 ετών έως το πολύ 28 ετών την 1η Οκτωβρίου του έτους που ακολουθεί την επιλογή υποψηφίου.

Στις περισσότερες εκλογικές περιφέρειες, το όριο αποδοχής όσον αφορά τον υποψήφιο είναι 24 ή 25 ετών.

Ελέγξτε επιμελώς την ακριβή ηλικία που απαιτείται για την εκλογική σας περιφέρεια πριν υποβάλετε αίτηση.

Οι επιτυχόντες αναμένεται να φτάσουν στην Οξφόρδη τον Οκτώβριο μετά τη διαδικασία και τη μέθοδο επιλογής.

Η υποτροφία μπορεί κανονικά να μην αναβάλλεται.

 • Εκπαίδευση: Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επιτύχει εύλογο ακαδημαϊκό επίπεδο αρκετά προχωρημένο ώστε να διασφαλίζεται η ολοκλήρωση ενός πτυχίου μέχρι τον μήνα Οκτώβριο που ακολουθεί τις εκλογές.

Οι κατατάξεις στους ακαδημαϊκούς θα πρέπει να είναι αρκετά υψηλές ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα γίνετε δεκτοί στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το οποίο έχει σημαντικά ανταγωνιστικές απαιτήσεις εισόδου και για να δίνετε εμπιστοσύνη ότι οι υπότροφοι της Ρόδου θα έχουν υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο στην Οξφόρδη. Οι επιμέρους εκλογικές περιφέρειες μπορούν να καθορίσουν ένα 1ο ή ισοδύναμο.

Ορισμένες εκλογικές περιφέρειες θα απαιτούσαν την απόκτηση προπτυχιακού τίτλου στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια αίτησης.

Υποτροφία Ρόδου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο Οφέλη

Αυτή η υποτροφία καλύπτει όλα τα πανεπιστημιακά δίδακτρα, είτε πρόκειται για ένα είδος κολεγίου, καλύπτει επίσης μια προσωπική υποτροφία συμπεριλαμβανομένου ενός αεροπορικού εισιτηρίου οικονομικής θέσης στην Οξφόρδη κατά την έναρξη της υποτροφίας, καλύπτει επίσης την οικονομική πτήση πίσω στη χώρα καταγωγής του φοιτητή στο σύναψη της υποτροφίας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία της Ρόδου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι υποβολές για τις υποτροφίες της Ρόδου ανοίγουν όλο το καλοκαίρι και την άνοιξη του έτους πριν από την είσοδο στην Οξφόρδη, για παράδειγμα, οι αιτήσεις για το καλοκαίρι του 2022 θα ήταν για είσοδο στην Οξφόρδη το 2023

 • 15 Μαΐου 2022 ανοίγει η υποψηφιότητα για πανεπιστήμιο
 • Η υποψηφιότητα λήγει στις 30 Ιουνίου 2022
 • 31 Αυγούστου 2022 η αίτηση λήγει
 • Οκτώβριος 2022 η σύντομη λίστα και οι συνεντεύξεις ξεκινούν
 • Ο Νοέμβριος 2022 είναι η τελική ημερομηνία επιλογής
 • Αρχές Ιανουαρίου 2023 προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Οξφόρδη
 • Τέλη Σεπτεμβρίου 2023 έναρξη σπουδών

Σημείωση:Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για υποτροφία για τις χώρες που ξεκίνησαν να υποβάλλουν αίτηση τον Ιούνιο είναι κανονικά 30 Σεπτεμβρίου ετησίως, ενώ είναι 31 Οκτωβρίου για χώρες που άρχισαν να υποβάλλουν αιτήσεις τον Ιούλιο. Επομένως, έχετε συνολικά τρεις μήνες για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε την αίτησή σας για υποτροφία Ρόδου. Ωστόσο, λόγω της τρέχουσας πανδημίας, Covid-19, το Rhodes Trust θα τροποποιήσει ελαφρώς την περίοδο επιλογής του. Οι συνεντεύξεις εξ αποστάσεως θα υιοθετηθούν για την τελική συνέντευξη και οι απαιτούμενες τεχνολογίες θα χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση της συνέντευξης. Αυτό σημαίνει ότι η τελική συνέντευξη μπορεί να διεξαχθεί μέσω απευθείας κλήσης.

Οδηγίες εφαρμογής για τις υποτροφίες της Ρόδου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και FAQ

Παρακάτω είναι μερικές από τις ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι σχετικά με αυτές τις υποτροφίες και έχουμε δώσει απαντήσεις σε αυτές σε μια προσπάθεια να κάνουμε αυτό το άρθρο όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο.

Τι τύπο ανθρώπου ψάχνετε;

Όπως αναφέρεται στις απαιτήσεις επιλεξιμότητας για υποτροφίες της Ρόδου. Είμαστε νέοι άνθρωποι που διακρίνονται στον τομέα που έχουν επιλέξει, με τη φιλοδοξία και την ορμή να είμαστε μελλοντικοί ηγέτες στην κοινωνία. Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων είναι:

λογοτεχνικά και σχολαστικά επιτεύγματα (ακαδημαϊκή αριστεία) ενέργεια για να χρησιμοποιήσει κανείς τις ικανότητές του στο μέγιστο (όπως φαίνεται από τη μαεστρία σε τομείς όπως ο αθλητισμός, η μουσική, ο διάλογος, ο χορός, το θέατρο και οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις, ιδιαίτερα όπου η συνοχή, η συνεργασία και η ομαδική εργασία, είναι η επιδίωξη .

Η υποτροφία της Ρόδου επιβεβαιώνεται μόλις προσφερθεί στον υποψήφιο που είναι επιτυχής εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Λάβετε υπόψη ότι οποιοσδήποτε φοιτητής προτείνετε πρέπει να έχει εξαιρετικό ακαδημαϊκό ιστορικό για να πληροί τα κριτήρια εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Το Rhodes Trust καλωσορίζει θερμά αιτήσεις από χαρισματικούς νέους διαφορετικών καταβολών.
Η επιλογή που γίνεται από το συμβούλιο βασίζεται στις ηγετικές ιδιότητες και σε άλλη κοινωνική συμμετοχή του ατόμου, αλλά πράγματα όπως η φυλή και η εθνικότητα δεν λαμβάνονται υπόψη

Ποιες πληροφορίες πρέπει να παρέχονται για να ορίσετε ένα άτομο;

Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα υποψηφιότητας εδώ.
Η φόρμα θα πρέπει να συμπληρώνεται καλά μια φορά ανά υποψήφιο, συμπεριλαμβανομένης μιας επιστολής υποψηφιότητας από το ίδρυμα.

Υπάρχει επίσης Διαθέσιμη καθοδήγηση για υποψηφιότητες το οποίο θα πρέπει να διαβαστεί πριν από τη συμπλήρωση της φόρμας υποψηφιότητας. Αφού λάβουμε τις υποψηφιότητες, θα στείλουμε στους υποψήφιους ένα email με πρόσκληση υποβολής αίτησης και λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στην πύλη εφαρμογής.

Ποια πανεπιστήμια μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα;

Κατ‘ αρχήν, οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο μπορεί να προτείνει ένα νέο άτομο που πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας. Σημειώστε ότι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που έχουν επιλέξει στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δηλαδή πρέπει να είναι άριστοι ακαδημαϊκά.

Ελπίζω ότι αυτό το περιεχόμενο ήταν χρήσιμο. κάντε καλά να μας αφήσετε ένα σχόλιο μέσω της ενότητας σχολίων και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Συστάσεις: