Το QIU Inks MoU με το Κολλέγιο Φαρμακευτικής Al-Shifa της Ινδίας

Το QIU Inks MoU με το Κολλέγιο Φαρμακευτικής Al-Shifa της Ινδίας

März 16, 2023 0 Von admin

Η QIU έχει επεκτείνει το δίκτυο των διεθνών εκπαιδευτικών συνεργατών της εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία με ένα άλλο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Ινδία.

Υπογράψαμε Μνημόνιο Συνεργασίας με την Al-Shifa College of Pharmacy (ACP) να ανοίξει νέους δρόμους διμερούς συνεργασίας στην έρευνα, συνέδρια, ανταλλαγές φοιτητών και πολλά άλλα.

Κατά την εικονική τελετή υπογραφής, η συμφωνία υπεγράφη από QIU Αντιπρύτανης Καθηγήτρια Zita Mohd Fahmi και ACP Managing Trustee Dr P. Unneen. Παρόντες ήταν και οι μάρτυρες της υπογραφής QIU Faculty of Pharmacy Dean Καθηγητής Datuk Dr Allan Mathews και Ο Διευθυντής ΑΚΕ Καθ. Δρ TNK Suriyaprakash.

Το κολέγιο της Κεράλα, το οποίο ξεκίνησε το 2002, προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα φαρμακευτικής, που κυμαίνονται από προγράμματα Bachelor έως προγράμματα Pharm.D (Post Baccalaureate). Από το 2017 έως το 2021, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατάταξη του Εθνικού Θεσμικού Πλαισίου Κατάταξης (NIRF) στην πολιτεία της.

Η συνεργασία θα ωφελήσει τους φοιτητές και από τις δύο πλευρές, καθώς το πρόγραμμα Bachelor of Pharmacy (Hons) του QIU είναι ένα από τα πιο εκτεταμένα και ολιστικά προγράμματα του είδους του στη Μαλαισία.

Πλήρως διαπιστευμένο για μέγιστη περίοδο από το Φαρμακευτικό Συμβούλιο της Μαλαισίας και τον Οργανισμό Προσόντων της Μαλαισίας, το πρόγραμμα του QIU διέπρεψε σε 10 τομείς ορθής πρακτικής, επιτυγχάνοντας επίσημο καθεστώς «Εξαιρετικό» στη διαδικασία.

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεννόησης, τα δύο ιδρύματα συμφώνησαν να συνεργαστούν σε προγράμματα κινητικότητας—συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών, των επισκέψεων μελέτης και των βιομηχανικών επισκέψεων. Ακαδημαϊκοί και από τις δύο πλευρές θα συνεργαστούν επίσης σε προσκεκλημένες διαλέξεις και συνδιαλέξεις, έρευνα, συνέδρια και εργαστήρια.

Η QIU θα σχεδιάσει επίσης ένα παγκόσμιο πρόγραμμα εμβάπτισης (GIP) για τη Pharm. Δ φοιτητές από την ΑΚΕ για να κάνουν την κλινική τους προσκόλληση στη Μαλαισία.

Πρόσφατα, η QIU υπέγραψε επίσης Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με το Πανεπιστήμιο SAGE της Ινδίας, το οποίο συνεργάζεται σε εκπαιδευτικές, ερευνητικές και κοινωνικές δραστηριότητες στη βιοτεχνολογία που περιλαμβάνει καλλιέργεια φυτικών ιστών, γεωργία, νανοβιοτεχνολογία, βιολογία καρκίνου, γενετική μηχανική και μοριακή βιολογία.

Συγχαρητήρια σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και προσβλέπουμε σε περισσότερα εξαιρετικά εκπαιδευτικά επιτεύγματα από αυτή τη συνεργασία!