Το καλύτερο σετ αντικολλητικών σκευών για μη τοξικό μαγείρεμα

Το καλύτερο σετ αντικολλητικών σκευών για μη τοξικό μαγείρεμα

Mai 11, 2022 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να έχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λάβω προμήθειες εάν επιλέξετε να αγοράσετε μέσω συνδέσμων που παρέχω (χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς). Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτούς τους συνδέσμους στην πολιτική αποκάλυψης.

αναβάθμιση οικιακών ειδών

Τα αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τις τελευταίες δεκαετίες και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Τα αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη κάνουν το μαγείρεμα πολύ πιο εύκολο από ό,τι ήταν παλιά! Ωστόσο, πρόσφατα υπήρξε κάποια ανησυχία σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται σε αντικολλητικές επικαλύψεις, επομένως η εύρεση εναλλακτικής λύσης στα αντικολλητικά σκεύη μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την ευκολία και την ποιότητα ή να αποφύγετε τα αντικολλητικά σκεύη. Η αναζήτησή σας για το καλύτερο σετ αντικολλητικών σκευών για μη τοξικό μαγείρεμα μπορεί να τελειώσει εδώ!

κύμινο_αντικολλητικό τηγάνι

Γιατί να χρησιμοποιείτε μη τοξικά, αντικολλητικά σκεύη μαγειρικής;

Το τεφλόν, ή πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE), είναι μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται σε μαγειρικά σκεύη και σε ορισμένες μάρκες αντικολλητικών σκευών. Πιστεύεται ότι είναι τοξικό για τον άνθρωπο όταν καταπίνεται και έχει συνδεθεί με θέματα υγείας όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και η χοληστερόλη. Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) δηλώνει ότι το PFOA – ένα συστατικό που χρησιμοποιείται στην παραγωγή τεφλόν – είναι επίσης καρκινογόνο που έχει μολύνει το πόσιμο νερό κοντά σε εργοστάσια όπου κατασκευάστηκε ή χρησιμοποιήθηκε σε αφρό πυρόσβεσης. Ακόμη χειρότερα, το PFOA δεν είναι απαραίτητα μέρος του ίδιου του Teflon. Μάλλον, συχνά μολύνει τις αντικολλητικές επικαλύψεις. Σύμφωνα με τη μελέτη του Ινστιτούτου Good House Keeping 2019, 2,5 λεπτά είναι ο χρόνος που απαιτείται για τα παραδοσιακά αντικολλητικά τηγάνια σε υψηλή θερμοκρασία να ξεπεράσουν τους 500 βαθμούς F και να αρχίσουν να απελευθερώνουν χημικά. Έρευνα από την Environmental Working Group και πολλούς άλλους επιστήμονες το απέδειξε αυτό «για πάντα χημικά» χρειάζονται δεκαετίες ή περισσότερο για να φύγουν από το σώμα και δεν διασπώνται ποτέ στο περιβάλλον.

Σετ μαγειρικών σκευών caraway_nonstick

Τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα σετ υγιεινών αντικολλητικών σκευών

Πριν βγείτε έξω και αγοράσετε ένα σετ αντικολλητικών σκευών, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας. Μια μη τοξική αντικολλητική επιφάνεια μαγειρέματος είναι το κλειδί για ασφαλές και αποτελεσματικό μαγείρεμα. Αυτά τα σημαντικά χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις όταν αγοράζετε νέα σετ μαγειρικών σκευών.

  • Ερευνήστε τις χημικές ουσίες στα μαγειρικά σκεύη.
  • Εξετάστε την ανθεκτικότητα των κατσαρολών και των τηγανιών.
  • Κάντε την επιλογή σας με βάση τις μαγειρικές σας ανάγκες.
  • Έχετε υπόψη σας τον προϋπολογισμό σας.
ενημέρωση οικιακού εξοπλισμού

Πλεονεκτήματα των σετ Κεραμικών Μαγειρικών σκευών

Το κεραμικό είναι ένα από τα διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αντικολλητικών σκευών. Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση για το τεφλόν ή απλά προσπαθείτε να μειώσετε τις τοξικές χημικές ουσίες στο σπίτι σας, τα κεραμικά σκεύη είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια οφέλη του:

  1. Μη Τοξικό – Μια επίστρωση με βάση τα ορυκτά που δεν θα διοχετεύσει τοξικά υλικά στα καθαρά και υγιεινά συστατικά σας.
  2. Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – Απελευθερώνει έως και 60% λιγότερο CO2 όταν παράγεται σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αντικολλητικές επιστρώσεις.
  3. Αντικολλητικό – Φυσικά λεία τηγάνια που απαιτούν λιγότερο λάδι ή βούτυρο για το μαγείρεμα και λιγότερο τρίψιμο για πεντακάθαρο καθάρισμα.
κύμινο_αντικολλητικά σκεύη

Και αυτός είναι ο λόγος που προτείνω το πλήρες σετ μαγειρικών σκευών Caraway

Κύμινο Τα μαγειρικά σκεύη είναι μια από τις αγαπημένες μου επιλογές για μια υγιεινή, μη τοξική κουζίνα. Είναι αντικολλητικό, συμπαγές και πολύ εύκολο στο καθάρισμα, και τυχαίνει να είναι και όμορφο. Η Caraway είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία που χρησιμοποιεί όλα τα φυσικά υλικά και ασφαλείς διαδικασίες κατασκευής, ώστε να αισθάνεστε καλά με την αναβάθμιση της κουζίνας σας. Το δικό μου το χρησιμοποιώ κάθε μέρα!

Σετ αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη από κύμινο

Σχεδιασμένο με αποθήκευση στο μυαλό

Τα σετ είναι εξοπλισμένα με εύχρηστες λύσεις αποθήκευσης για να διατηρήσετε την κουζίνα σας οργανωμένη και παρθένα. Υπάρχει ακόμη και ένα στήριγμα καπακιού από καμβά για να διατηρείτε αυτά τα καπάκια σε σχήμα κορυφής καθώς και μακριά». Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν σας αρέσει να μαγειρεύετε αλλά δεν έχετε πολύ χώρο στο ντουλάπι!

Αναρτήσεις και ιδέες για καθαρισμό και οργάνωση σπιτιού!