Σημειώστε τα ημερολόγιά σας… Οι εκδηλώσεις επιστρέφουν στο Norquay!

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας… Οι εκδηλώσεις επιστρέφουν στο Norquay!

Januar 26, 2023 0 Von admin

Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι τα γεγονότα είναι καλά και πραγματικά επιστρέφουν στο Mighty Quay! Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε την επιστροφή όλων των αγαπημένων σας, από αγώνες με γρήγορους ρυθμούς και γευστικά φαγητά μέχρι ξεγελασμένα κομμάτια και ημέρες επίδειξης.

Ακριβώς σε περίπτωση που χρειάζεστε μια ανανέωση, εδώ είναι μια μικρή γεύση για το τι μπορείτε να περιμένετε το 2022:

ΧΑΡΤΟΝΤΕΡΜΠΙ ελκήτων [January 21]

Εάν είστε δημιουργικοί, ευρηματικοί και έχετε ανάγκη για ταχύτητα, το Cardboard Sled Derby είναι η εκδήλωση για εσάς! Για να κερδίσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ο ταχύτερος δρομέας στο Norquay Tube Park. Το πιάσιμο? Θα αγωνιστείτε με ένα αυτο-κατασκευασμένο έλκηθρο κατασκευασμένο μόνο από ταινία, κορδόνι, σακούλες σκουπιδιών, κόλλα και χαρτόνι. Τα βραβεία απονέμονται για το ταχύτερο έλκηθρο, το καλύτερο τρακάρισμα και το καλύτερο συνολικά.

2022-χάρτινο-έλκηθρο-ντέρμπι

ΑΝΕΛΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ [February 12]

Κουραστήκατε από το ατελείωτο σάρωση χωρίς αποτελέσματα; Ήρθε η ώρα να κατεβείτε από τις εφαρμογές και τους ανελκυστήρες! Το Lifts of Love είναι η φρέσκια ιδέα της Norquay για τα ραντεβού με ταχύτητα. Περάστε το βράδυ σε ένα υψηλής ταχύτητας Quad to the heart και συναντήστε κάποιον νέο σε κάθε καρέκλα. Αν ψάχνετε για αγάπη ή απλώς μια διασκεδαστική βραδιά για σκι, αυτή είναι η εκδήλωση του Αγίου Βαλεντίνου για εσάς!

Αφίσα 2022-lifts-of-love

RETRO DAY & VJ DANCE PARTY [March 12]

Χτυπήστε τις πίστες με στυλ (ή έλλειψη αυτού) και απολαύστε τη δόξα των 80’s και 90’s! Την Ημέρα του Ρετρό Σκι, μπορείτε να περιμένετε τα πάντα, από σφιχτά και φωτεινά έως υπερβολικά μεγάλα και αφηρημένα, με μοτίβα αρκετά τολμηρά για να σας εκπλήξουν. Αλλά η μέρα δεν τελειώνει εκεί! Γιορτάστε το τελευταίο νυχτερινό σκι της σεζόν με ένα Retro Video Dance Party. Αφήστε χαλαρά και ξαναζήστε όλα τα όνειρά σας για το μουσικό βίντεο του MTV χωρίς κρίση.

2022-ρετρό-ημέρα

BRUNO ENGLER MEMORIAL RACE [March 26]

Έχετε προσκληθεί να συμμετάσχετε σε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες σκι στην ιστορία του Καναδά! Η μορφή για τον αγώνα Bruno Engler Memorial Race είναι ένα GS δύο τρεξίματος που διεξάγεται στο Cascade με τη γραμμή τερματισμού μπροστά από το Day Lodge. Αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας, απονέμονται τρόπαια και μετάλλια στο δείπνο. Κάθε χρόνο, ανυπομονούμε να δούμε όλους στο λόφο για μια ολόκληρη μέρα διασκέδασης με φίλους στο πνεύμα και την παράδοση που είναι ο αγώνας σκι Bruno Engler.

brunos-poster-22

Και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Περισσότερα συμβάντα έρχονται σύντομα – μείνετε συντονισμένοι!

The post Σημειώστε τα ημερολόγιά σας… Οι εκδηλώσεις επιστρέφουν στο Norquay! εμφανίστηκε πρώτα στο χιονοδρομικό κέντρο Mt. Norquay.