Πώς το Homesteading δημιουργεί άρρηκτους δεσμούς

Πώς το Homesteading δημιουργεί άρρηκτους δεσμούς

Dezember 2, 2022 0 Von admin

Πώς το Homesteading δημιουργεί άρρηκτους δεσμούς |  angie the freckledrose.com

Η οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με τους ντόπιους αγρότες και τις κοινότητες γύρω σας είναι επωφελής με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πώς το Homesteading δημιουργεί άρρηκτους δεσμούς |  angie the freckledrose.comΜπορείτε να αρχίσετε να ανακαλύπτετε έναν πλούτο έμπνευσης και εκπαίδευσης. Αυτό περιλαμβάνει τη συνάντηση φιλικών αγροτών που θα σας προμηθεύουν αγαθά, την πρόσβαση σε μικρές επιχειρήσεις που θα ανταλλάσσουν μαζί σας και τη συνεργασία με τις τοπικές αγορές για την πώληση αγαθών.

Με την περίοδο των εορτών σε πλήρη εξέλιξη, είναι σημαντικό να υποστηρίζετε όσο μπορείτε τις μικρές επιχειρήσεις. Συμμετάσχετε εγγραφείτε στην τοπική σας CSA, ψωνίζοντας στην αγορά του αγρότη ή απευθυνθείτε για να βοηθήσετε τυχόν σχολικά προγράμματα στην περιοχή σας.

Οι σχέσεις της τοπικής κοινότητας θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται εάν όλοι δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς με τους γύρω μας. Υποστηρίξτε όσους περισσότερους αγρότες και κτηνοτρόφους μπορείτε. Καθώς το σπίτι σας μεγαλώνει, μην σταματήσετε ποτέ να φτιάχνετε το αυγό της φωλιάς σας.

Πώς το Homesteading δημιουργεί άρρηκτους δεσμούς |  angie the freckledrose.com

Ως οικοδεσπότες, επικεντρωνόμαστε στην κατασκευή και την παροχή. Πώς το Homesteading δημιουργεί άρρηκτους δεσμούς |  angie the freckledrose.comΠοτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε να χτίζετε μια αποταμίευση και τώρα είναι η τέλεια στιγμή. Όταν ψάχνετε για μια τράπεζα, είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με μια τράπεζα που εκτιμά τις σχέσεις.

Rockland Trust είναι τέλειο αν ψάχνετε για μια τοπική τράπεζα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επενδύσεων και ασφαλιστικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Κάθε σχέση έχει σημασία για αυτούς και δεσμεύονται να εξυπηρετούν και να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες των πελατών τους.

Έχουν πάνω από 90 τοποθεσίες σε όλη τη Μασαχουσέτη και το Ρόουντ Άιλαντ. Προσφέρουν επίσης διαδικτυακή, κινητή και τηλεφωνική τραπεζική για την εξυπηρέτησή σας. Ρίξτε μια ματιά στο Rockland Trust στο Facebook και Ίνσταγκραμ αν ψάχνετε για μια τοπική τράπεζα που σας βάζει πρώτους!