Πώς να χρησιμοποιήσετε το EaseUS Data Recovery Crack για να ανακτήσετε διαγραμμένα αρχεία – Oakley Home Improvement

Πώς να χρησιμοποιήσετε το EaseUS Data Recovery Crack για να ανακτήσετε διαγραμμένα αρχεία – Oakley Home Improvement

Januar 23, 2023 0 Von admin

Στη σημερινή πολυάσχολη ζωή, συχνά βρίσκουμε τον εαυτό μας με λίγο χρόνο για να αφιερώσουμε σε προσωπικά θέματα. Έτσι, τείνουμε να εστιάζουμε περισσότερο στις λεπτομέρειες των αντίστοιχων εργασιών μας. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό έχει αντίκτυπο στην προσωπική μας ζωή. Το EaseUS Data Recovery Crack είναι ένα διαισθητικό λογισμικό που σας επιτρέπει να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία από το Mac σας.

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε στην αρχή, αλλά θα γίνεται πιο φυσικό όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε. Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πώς να χρησιμοποιείτε το EaseUS υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία, διαβάστε αυτό το άρθρο.

Τι είναι το EaseUS Data Recovery Crack;

Το EaseUS Data Recovery Crack είναι λογισμικό που σας επιτρέπει να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία από το Mac σας. Είναι δωρεάν λογισμικό με εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το EaseUS Data Recovery Crack για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία

Το πρώτο βήμα στη χρήση αυτού του λογισμικού είναι να δημιουργήσετε μια μονάδα ανάκτησης. Μια μονάδα ανάκτησης είναι απλώς ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος που περιέχει όλα τα απαραίτητα αρχεία για την ανάκτηση δεδομένων από το Mac σας. Αφού δημιουργήσετε μια μονάδα ανάκτησης, μπορείτε να διαγράψετε οποιοδήποτε αρχείο στο Mac σας και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία.

Για να ξεκινήσετε το λογισμικό, κάντε κλικ στην επιλογή «Ανάκτηση» στην αριστερή γραμμή μενού. Από εκεί, θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού με διάφορες επιλογές. Η επιλογή „Ανάκτηση χαμένου διαμερίσματος“ θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε αρχεία από το χαμένο σας διαμέρισμα εάν ο υπολογιστής σας διακοπεί ή χάσει απροσδόκητα την τροφοδοσία του κατά τη διαδικασία επαναφοράς ενός αρχείου. Στη συνέχεια, επιλέξτε το διαμέρισμα όπου βρισκόταν το διαγραμμένο αρχείο σας και κάντε κλικ στο «Επόμενο». Αυτό θα σας οδηγήσει σε ορισμένα πρόσθετα βήματα και θα σας δώσει πιο λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να προχωρήσετε στη διαδικασία ανάκτησης.

Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, κάντε ξανά κλικ στο «Επόμενο» για να συνεχίσετε με την αναζήτηση διαγραμμένων αρχείων. Αυτό θα εμφανίσει μια λίστα με όλα τα διαγραμμένα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον σκληρό σας δίσκο και τις αντίστοιχες τοποθεσίες τους (αν δεν ανακτήθηκαν αυτόματα). Απλώς επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε και κάντε κλικ στην επιλογή «Ανάκτηση επιλεγμένων αρχείων» για να ξεκινήσετε την επεξεργασία τους σε έναν φάκελο στη μονάδα ανάκτησης.

Κατεβάστε το EaseUS Data Recovery Crack και εγκαταστήστε το

Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το EaseUS Data Recovery Crack, κατεβάστε το λογισμικό και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας. Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε μια λειτουργία ανάκτησης. Για αυτό, μεταβείτε στην κύρια διεπαφή και κάντε κλικ στο Ανάκτηση.

Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μεταξύ δύο τρόπων ανάκτησης: Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από σκληρό δίσκο Mac με την υπηρεσία Volume Shadow Copy Service (VSS) Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από σκληρό δίσκο Mac με σύστημα αρχείων Apple (APFS)

Επιλέξτε τα αρχεία προς ανάκτηση

Μετά τη λήψη και την εγκατάσταση του λογισμικού, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε. Από εκεί, επιλέξτε όλα τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε από τον υπολογιστή σας.

Επιλέξτε τους τύπους αρχείων προς ανάκτηση

Το πρώτο βήμα για τη χρήση του EaseUS Data Recovery Crack είναι να αποφασίσετε ποιους τύπους αρχείων θέλετε να ανακτήσετε. Πρέπει να επιλέξετε τους τύπους αρχείων που θέλετε από το αναπτυσσόμενο μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται να ανακτήσουμε τα διαγραμμένα αρχεία από τον κάδο απορριμμάτων του Mac μας.

Αποκτήστε ξανά τα διαγραμμένα αρχεία σας με το EaseUS Data Recovery

Το EaseUS Data Recovery Crack έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία από διάφορες συσκευές Mac. Είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα Mac, επομένως είναι εύκολο στη χρήση. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη μονάδα flash USB ή τον εξωτερικό σκληρό δίσκο που περιέχει τα διαγραμμένα δεδομένα που θέλετε να ανακτήσετε. Τέλος, εκκινήστε το EaseUS Data Recovery Crack και επιλέξτε τη συσκευή σας από το αναπτυσσόμενο μενού στην αριστερή πλευρά της διεπαφής του προγράμματος.

Στη συνέχεια, θα δείτε μια λίστα με τα αρχεία που βρέθηκαν στη συσκευή αποθήκευσης USB. Εάν υπάρχουν αρχεία που έχουν χαθεί αλλά δεν έχουν αντικατασταθεί από νέα δεδομένα, επιλέξτε αυτά τα αρχεία για να τα επαναφέρετε. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή «Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων» και στη συνέχεια περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τύπο αρχείου που θέλετε να ανακτήσετε – όλους ή μόνο συγκεκριμένους (φάκελους).

Τελικές Λέξεις

Το EaseUS Data Recovery Crack είναι ένα καλό εργαλείο για άτομα που πρέπει να ανακτήσουν τα διαγραμμένα αρχεία από το Mac τους. Αυτό το λογισμικό διατίθεται με τη μορφή δίσκου ανάκτησης με δυνατότητα εκκίνησης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε επιπλέον υλικό. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το σύστημα αρχείων σας είναι άθικτο και, στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία σας.