Προσθέστε ένα ενσωματωμένο ψυγείο κρασιού στην κουζίνα σας – Oakley Home Improvement

Προσθέστε ένα ενσωματωμένο ψυγείο κρασιού στην κουζίνα σας – Oakley Home Improvement

Januar 23, 2023 0 Von admin

Οταν ανακαινίζοντας την κουζίνα σας ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας, η προσθήκη ενός ψυγείου κρασιού μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σας ως λάτρης του κρασιού. Έχει ανακαλυφθεί από τους περισσότερους bloggers και ειδικούς ότι η προσθήκη ενός ενσωματωμένου ψυγείου κρασιού στην κουζίνα σας είναι μια καλή επιλογή. Αν ψάχνετε τρόπους για να προσθέσετε ένα ενσωματωμένο ψυγείο κρασιού 300 χλσττότε είστε στο σωστό μέρος.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα ενσωματωμένο ψυγείο κρασιού;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Κρατώντας το σύντομο, μετρήστε τον χώρο στον οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί το ψυγείο κρασιού. Πάρτε την επάνω και την πλάγια όψη για να αφήσετε επιπλέον χώρο για σωστό αερισμό. Εγκαταστήστε ένα πλήρως αποκλειστικό τροφοδοτικό κοντά στο χώρο του ψυγείου κρασιού σας. Βεβαιωθείτε ότι το δάπεδο είναι σκληρό. Επιπλέον, τοποθετήστε το ψυγείο κρασιού σε σημείο που δεν φτάνει το άμεσο φως. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι να αγοράσετε ένα ψυγείο κρασιού από έναν αξιόπιστο πωλητή όπως winecoolershop.co.uk.

Επιλέξτε το σωστό ψυγείο κρασιού

Πρώτα απ ‚όλα, βρείτε ένα μοντέλο που ταιριάζει πλήρως στον διαθέσιμο χώρο της κουζίνας σας. Αυτό είναι σημαντικό γιατί εάν επιλέγετε ένα συμπιεστικό ψυγείο κρασιού, η κυκλοφορία του αέρα υποστηρίζεται από τη σχάρα που είναι τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος. Για τους θερμοηλεκτρικούς ψύκτες, θα χρειαστείτε διαφορετικό τύπο χώρου. Ομοίως, το κατάλληλο ψυγείο κρασιού θα πρέπει επίσης να ταιριάζει στις θερμοκρασίες μονοζωνικής και διζωνικής. Επιπλέον, το κατάλληλο ψυγείο κρασιού πρέπει να είναι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Επιλέξτε την καλύτερη τοποθεσία

Στο σπίτι σας, έχετε πολλές επιλογές τοποθέτησης, αλλά η κουζίνα είναι μια ιδανική επιλογή γιατί εκεί φυλάσσονται όλα τα ποτά και τα φαγητά. Λοιπόν, η τοποθεσία που θα ταιριάζει απόλυτα με το ψυγείο του κρασιού σας θα έχει την κατάλληλη θερμοκρασία, τη σωστή ποσότητα ελεύθερου χώρου πάνω και πίσω, χωρίς κραδασμούς, χωρίς άμεση έκθεση στο φως και καλή υγρασία. Μην σκεφτείτε ποτέ να τοποθετήσετε το ψυγείο κρασιού σας κοντά στο φούρνο ή σε πλυντήριο πιάτων.

Λάβετε τεχνική υποστήριξη ή συγκεντρώστε εργαλεία και υλικά

Για την εγκατάσταση ενός ψυγείου κρασιού στην κουζίνα, υπάρχουν πολλά τεχνικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου, όπως ο χώρος κυκλοφορίας του αέρα που απαιτείται για το ψυγείο και οι πληροφορίες εγκατάστασης. Χωρίς συμβουλές ή υποστήριξη ειδικού, είναι αδύνατη η σωστή εγκατάσταση του ψυγείου.

Εάν το εγκαθιστάτε μόνοι σας, τότε είναι καλύτερα να εξετάσετε ένα αναλυτικός οδηγός. Τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε είναι ένα εγχειρίδιο οδηγιών, μεζούρα, πριόνι, τριβείο, επίπεδο, κατσαβίδι κεφαλής και ροδέλες.

Κάντε υπομονή για δύο ώρες

Αφήστε το ψυγείο του κρασιού σας να ηρεμήσει και περιμένετε δύο ώρες αφού είναι στη θέση του και ισορροπήσει. Η πολύ γρήγορη ενεργοποίησή του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τη λειτουργικότητά του.

Πού να εγκαταστήσετε ένα ψυγείο κρασιού στην κουζίνα;

Στην κουζίνα, υπάρχουν πολλές επιλογές τοποθέτησης. Μπορείτε να πάτε για slimline, να κάνετε χώρο σε ένα νησί ή να αντικαταστήσετε ένα ντουλάπι ή ένα αχρησιμοποίητο ντουλάπι στην κουζίνα.

Απολαύστε τα προνόμια της αγοράς ενός ψυγείου κρασιού με περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας υπό την κατάλληλη υγρασία και χωρίς κραδασμούς.