Πού να δείτε τον Άγιο Βασίλη στο Fort Myers

Πού να δείτε τον Άγιο Βασίλη στο Fort Myers

Januar 24, 2023 0 Von admin

Αν αναρωτιέστε πού να δείτε τον Άγιο Βασίλη στο Fort Myers, είμαι ενθουσιασμένος που θα σας πω για το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο εξοχικό που έγινε ποτέ! Η φωτογράφος και διακοσμήτρια, Carrie Lee, διευθύνει αυτό το χριστουγεννιάτικο εξοχικό σπίτι και το έχει μετατρέψει σε μια χώρα των θαυμάτων της ταινίας Hallmark! Κάθε τμήμα, μέσα και έξω, είναι ένα διαφορετικό φόντο φωτογραφιών για να τραβήξετε φωτογραφίες από εσάς και την οικογένειά σας.

Φέτος δεν ανοίγουν μόνο το εξοχικό τους για οικογενειακές φωτογραφίες, αλλά και δείπνο με τον Άγιο Βασίλη για οικογένειες! Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αυτή τη 2ωρη εκδήλωση και περάσαμε την πιο μαγική ώρα. Τα παιδιά μου θα θυμούνται για πάντα ότι έφαγαν δείπνο με τον Άγιο Βασίλη.

Δείπνο με τον Άγιο Βασίλη

Μόλις κάνετε την κράτηση σας, θα ταχυδρομηθεί στο παιδί σας ένα «χρυσό εισιτήριο» εξατομικευμένο από τον Βόρειο Πόλο προσκαλώντας το να δειπνήσει με τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη! Είναι τόσο συναρπαστικό! Στο εξοχικό σπίτι, η Κάρι μας συνάντησε στην πόρτα με ένα αξιολάτρευτο τηλέφωνο και τα παιδιά μπορούσαν να καλέσουν τον Άγιο Βασίλη.

Στη συνέχεια, μας οδήγησαν στο πίσω μέρος του εξοχικού σπιτιού όπου υπήρχε ένα καταπληκτικό δείπνο. Πήραμε να δούμε το γραφείο του Άγιου Βασίλη, όπου υπήρχαν μεγάλες λίστες στους τοίχους με τα ονόματα των παιδιών κάτω από τη «Λίστα ωραία». Αυτό ήταν συναρπαστικό!

Εργαστήριο Santas στο Fort Myers

Αργότερα τα παιδιά κάθονταν στο εργαστήριο των ξωτικών και έκαναν μια χειροτεχνία. Ζωγράφισαν καρυοθραύστες, που ήταν διασκεδαστικό! Ακόμη και το εργαστήριο των ξωτικών ήταν απλώς το πιο μαγικό δωμάτιο. Διακοσμημένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε χριστουγεννιάτικα στολίδια. Η Carrie έχει τέτοιο μάτι για διακόσμηση σε chic χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Είναι τόσο προσεγμένο!

Φάγαμε σε ένα ακόμη όμορφα διακοσμημένο τμήμα του εξοχικού σπιτιού, ενώ τα παιδιά έφαγαν με τον Άγιο Βασίλη στο εργαστήριο των ξωτικών αφού τελείωσαν με τη χειροτεχνία τους. Είχε τόση πλάκα. Το δείπνο παρασχέθηκε από την τοπική επιχείρηση, Φάρμες του Μπάκιγχαμκαι ήταν νόστιμο!

Στη συνέχεια τα παιδιά μαζεύτηκαν για μια ιστορία που διάβασε ο Άγιος Βασίλης.

Το τελευταίο μέρος της βραδιάς ήταν ο Άγιος Βασίλης που έφερε σε κάθε παιδί ένα διασκεδαστικό επιδόρπιο. Και τα ξωτικά παρέδωσαν στους μεγάλους λαχταριστή τούρτα! Και μετά τα παιδιά πήραν κάρτες για να γράψουν στον Άγιο Βασίλη ένα γράμμα και του το έδωσαν πριν αποχαιρετιστούμε. Ήταν τόσο χαριτωμένο!

Αν θέλετε να κάνετε κράτηση για δείπνο με τον Άγιο Βασίλη στο Cottage, η τιμή είναι 75 $ ανά ενήλικα και παιδί άνω των 6 ετών. Και είναι 45 $ ανά παιδί ηλικίας 6 ετών και κάτω. Αυτή η εκδήλωση είναι διαθέσιμη για ιδιωτικές ομάδες όταν ζητηθεί.

Μπορείτε επίσης να πάτε στο εξοχικό σπίτι για οικογενειακές φωτογραφίες. Φροντίστε να στείλετε ένα μήνυμα στο Κάρι να κρατήσω χρόνο. Θα τραβήξει τις φωτογραφίες σας για μια τιμή ή μπορείτε να τραβήξετε τις δικές σας φωτογραφίες. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από φωτογραφήσεις γύρω από το εξοχικό…

Κλείστε το ραντεβού σας για να κάνετε φωτογραφίες στο Christmas Cottage κάνοντας κλικ εδώ! Στείλτε μήνυμα στην Carrie Lee στο Facebook για να λάβετε ώρες ραντεβού και περισσότερες λεπτομέρειες!

Το εξοχικό σπίτι του Carrie βρίσκεται στη διεύθυνση 5050 Melaluca drive στο Fort Myers. Καλα να περνας!