Πού να δείτε τα χριστουγεννιάτικα φώτα στο Englewood

Πού να δείτε τα χριστουγεννιάτικα φώτα στο Englewood

Januar 23, 2023 0 Von admin

Μας αρέσει να παίρνουμε τα παιδιά στις μαρμελάδες τους, να μαζεύουμε τη ζεστή σοκολάτα και το ποπ κορν και να κυκλοφορούμε για να δούμε τα χριστουγεννιάτικα φώτα. Είναι πάντα μια διασκεδαστική, οικογενειακή βραδιά. Έτσι, αν ψάχνετε για μια υπέροχη διαδρομή να ακολουθήσετε όταν ψάχνετε για χριστουγεννιάτικα φώτα στο Englewood, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα μέρη για να δείτε χριστουγεννιάτικα φωτιστικά στο Englewood. Παρόλο που είναι μια μικρότερη πόλη στη νοτιοδυτική Φλόριντα, ο κόσμος πηγαίνει παντού για τις διακοπές! Είναι τόσο διασκεδαστικό να βλέπεις τα πάντα διακοσμημένα και φωτισμένα για την εποχή.

Πάντα προσπαθώ να βρω την καλύτερη και πιο εύκολη διαδρομή για να δω τα χριστουγεννιάτικα φώτα, γι‘ αυτό σκέφτηκα να φτιάξω μια λίστα για να την εκτυπώσετε και να την πάρετε για βόλτα. Έχω επίσης χάρτες google αν συνεχίσετε να κάνετε κύλιση για να σας βοηθήσω να βρείτε το δρόμο σας.

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει μεγάλες, πολύ φωτεινές οθόνες όπου μπορείτε να βγείτε έξω και να περπατήσετε, φωτεινές οθόνες αρκετά μεγάλες για να δείτε και ακόμη και μερικά τοπικά σπίτια που θέλουν απλώς να βγουν στο κατάστρωμα για τα Χριστούγεννα στη Rotonda και στο Englewood.

Γνωρίζετε κάποια οθόνη φωτός διακοπών που πρέπει να προσθέσουμε; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ενώ καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρω ακριβείς πληροφορίες, επικοινωνήστε με αυτούς τους χώρους και τους οργανισμούς πριν επισκεφτείτε. Επίσης, παρακαλούμε μην βγαίνετε από τα οχήματά σας σε κατοικίες ιδιωτών, εκτός εάν σας έχει δοθεί οδηγίες ότι μπορείτε να περπατήσετε.

Είστε έτοιμοι λοιπόν για την καλύτερη διαδρομή για να δείτε τα χριστουγεννιάτικα φώτα στο Englewood; Το χώρισα σε μερικές διαφορετικές λίστες. Η πρώτη λίστα είναι για τη Rotonda (συνεχίστε να κάνετε κύλιση για Englewood).

Αυτή η λίστα δημιουργήθηκε από το Holiday lights in Ομάδα Facebook Rotonda West. Ανεβείτε και γίνετε μέλος αυτής της ομάδας – είναι υπέροχοι! Επιπλέον, κάνουν έναν διαγωνισμό φωτός διακοπών κάθε χρόνο και περιλαμβάνουμε τη διαδρομή για αυτές τις οθόνες παρακάτω.

Για να κάνετε λήψη της εκτυπώσιμης διαδρομής Rotonda, εγγραφείτε στο παρακάτω πλαίσιο και θα σταλεί απευθείας στο e-mail σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να το εκτυπώσετε και να το πάρετε μαζί σας τη νύχτα των Χριστουγέννων με τα φώτα!

.

Rotonda Route για τον διαγωνισμό Holiday Lights

Λατρεύω αυτή τη θέα στα χριστουγεννιάτικα φώτα στη Ροτόντα

1η στάση – 3 Sportsman Way

2η Στάση – 249 Marker Road

3η Στάση – 932 Boundary Blvd.

4η Στάση – Δρόμος Τουρνουά 29

5η Στάση – Δρόμος Τουρνουά 61

Πολλά σπίτια του Tournament Road είναι στολισμένα, οπότε φροντίστε να οδηγείτε ολόκληρο το δρόμο.

6η Στάση – 66 White Marsh Lane

7η Στάση – 48 White Marsh Lane

8η Στάση – 105 Caddy Road

9η Στάση – 16 Bunker Ct.

10η στάση – 138 Mark Twain Lane

11η Στάση – 69 Pinehurst Ct.

Χριστουγεννιάτικα φωτάκια και διακοσμητικά στη Ροτόντα που δεν αποτελούν μέρος του διαγωνισμού Holiday light

Αν ακολουθήσετε την παρακάτω διαδρομή θα δείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια στη Ροτόντα που δεν είναι στο διαγωνισμό Holiday light, αλλά παρόλα αυτά πραγματικά υπέροχα. Αυτές είναι στάσεις που σίγουρα θα θέλετε να σταματήσετε και να τις δείτε επίσης.

Χριστουγεννιάτικα φωτάκια στη Ροτόντα

1η Στάση – 613 Rotonda Circle

2η Στάση – 17 Sportsman Terrace

3η Στάση – 94 Broadmoor Lane

4η Στάση – 8 Long Meadow Road

5η Στάση – 887 Rotonda Circle

6η Στάση – 1069 Boundary Blvd.

7η Στάση – 1121 Rotonda Circle

8η Στάση – Δρόμος Τουρνουά 179

9η Στάση – 83 Pine Valley Lane

10η Στάση – Δρόμος Μεταλλίων 43

11η Στάση – 39η Θέση Μεταλλίου

12η Στάση – 75 Κύκλος Ροτόντα

13η Στάση – 109 Fairway Road

14η Στάση – 60 Mariner Lane

15η Στάση – 228 Rotonda Circle

16η Στάση – 83 Κύκλος Ροτόντα

Χριστουγεννιάτικα Φώτα στο Englewood

Spinnaker Blvd.

Υπάρχουν τρία σπίτια κοντά στο 776 που είναι όλα φωτισμένα και έχουν πολλή διασκέδαση Χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να δείτε Χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο ανατολικό Englewood. Τα παιδιά μου ενθουσιάζονται κάθε φορά που περνάμε. Αλλά μην ξεχάσετε να διασχίσετε επίσης το 776 για άλλα σπίτια έξω από το Spinnaker στην άλλη πλευρά.

2810 9th Street

Αυτό είναι κοντά στη Μασαχουσέτη και την Placida στο Grove City. Χαριτωμένη οθόνη φωτός.

Αλλο μέροςs για να δείτε τα χριστουγεννιάτικα φώτα στο Englewood

Χριστουγεννιάτικα φωτάκια Englewood Car Wash 17, 18 και 23 Δεκεμβρίου

Δείτε τα χριστουγεννιάτικα φώτα και πλύνετε το αυτοκίνητό σας! Αυτό είναι στο 287 S. Indiana Ave. στο Englewood.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να βγάλετε εσάς και την οικογένειά σας και ελπίζουμε να το βρείτε καλύτερες χριστουγεννιάτικες εκθέσεις στο Englewood μέσα από αυτή τη λίστα!