Πάρκο Rothenbach στη Σαρασότα – η μαμά εξερευνά τη νοτιοδυτική Φλόριντα

Πάρκο Rothenbach στη Σαρασότα – η μαμά εξερευνά τη νοτιοδυτική Φλόριντα

Januar 26, 2023 0 Von admin

Υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές παιδικές χαρές στη Sarasota, αλλά ένα από τα αγαπημένα μας είναι το πάρκο Rothenbach στη Sarasota. Αυτή η παιδική χαρά έχει τόσα πολλά να προσφέρει από διασκεδαστικό εξοπλισμό παιδικής χαράς για τα παιδιά μέχρι ένα εξαιρετικό τμήμα προπόνησης για τους ενήλικες. Υπάρχουν επίσης μονοπάτια πεζοπορίας με όμορφη θέα.

Πάντα μου αρέσει να κάνω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας παιδικής χαράς, ώστε οι γονείς να ξέρουν πραγματικά με τι ασχολούνται πριν φύγουν, οπότε εδώ είναι μια λίστα με πράγματα που αγαπήσαμε και πράγματα που δεν αγαπήσαμε πραγματικά στο πάρκο Rothenbach.

Η παιδική χαρά στο πάρκο Rothenbach

Ο χώρος της παιδικής χαράς στο πάρκο Rothenbach είναι τεράστιος! Το μεγαλύτερο μέρος του είναι σκιασμένο, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο τις ζεστές, καλοκαιρινές ώρες. Θα πω, θα μπορούσε να έχει λίγο παραπάνω απόχρωση γιατί δεν κάλυπτε όλη την περιοχή. Οι τσουλήθρες ήταν λίγο ζεστές για να γλιστρήσουν προς τα κάτω.

Ο εξοπλισμός ήταν λίγο ξεθωριασμένος, αλλά συνολικά ήταν σε καλή κατάσταση και τα παιδιά μου άρεσε να παίζουν στην παιδική χαρά. Υπήρχε ένα τμήμα παιδικής χαράς και ένας άλλος χώρος για δημοτικά και μεγαλύτερα παιδιά.

Ο χώρος για πικνίκ στο πάρκο Rothenbach

Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα σε αυτό το πάρκο ήταν ο χώρος για πικνίκ. Ήταν σκιασμένο και είχαν αυτό το πραγματικά προσεγμένο τμήμα τζακιού όπου μπορείτε να κάνετε s’mores και cookouts.

Χώρος προπόνησης στο Rothenback Park

Αυτό ήταν το αγαπημένο μου τμήμα αυτού του πάρκου. Υπάρχει ένας ολόκληρος χώρος που προορίζεται για τους γονείς που ασκούνται ενώ τα παιδιά παίζουν. Τα παιδιά μου άρεσε επίσης να παίζουν σε αυτό το τμήμα του πάρκου. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα ήταν ότι δεν υπήρχε σκιά πάνω από την περιοχή προπόνησης.

Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο μέρος για να ασκηθείτε, το πάρκο Rothenbach είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Θέλω να πω, είναι ένας ελεύθερος χώρος προπόνησης ενώ τα παιδιά παίζουν!

Υπάρχουν επίσης πεζοδρόμια και μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε για να περπατήσετε ή να κάνετε ποδήλατο. Η θέα είναι όμορφη!

Υπάρχει πολύς χώρος στάθμευσης σε αυτό το πάρκο και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην ανατολική πλευρά του Bee Ridge, ώστε να μην χρειάζεται να περάσετε από την κίνηση για να φτάσετε σε αυτό. Είναι μια ωραία μικρή διαδρομή.

Το πάρκο Rothenbach βρίσκεται στο 8650 Bee Ridge Road στη Sarasota. Είναι ανοιχτό από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου. Για περισσότερες πληροφορίες για το πάρκο Rothenbach, κάντε κλικ εδώ!

Για άλλα διασκεδαστικά πράγματα στη Σαρασότα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα!