Πάρκο Fellowship στο Cape Coral

Januar 27, 2023 0 Von admin

Υπάρχουν τόσες πολλές διασκεδαστικές παιδικές χαρές στο Cape Coral, αλλά ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι που βρήκαμε το Fellowship Park. Έχει μια παιδική χαρά ΚΑΙ ένα μαξιλάρι εκτόξευσης – που είναι πολύ ωραίο για αυτές τις ζεστές μέρες της Νοτιοδυτικής Φλόριντα. Το Fellowship Park στο Cape Coral είναι ένα τόσο διασκεδαστικό μέρος για παιδιά με χώρο για βουτιές, παιδική χαρά και γήπεδο μπάσκετ. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για την κριτική μου και πολλές φωτογραφίες…

Όπως πάντα, μου αρέσει να κάνω μια λίστα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, ώστε να μπορείτε να έχετε μια ρεαλιστική ιδέα για το τι να περιμένετε όταν το επισκεφτείτε. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για την κριτική μου Πάρκο Fellowship στο Cape Coral.

Πράγματα που μας αρέσουν στο Fellowship Park στο Cape Coral

Το Splash Pad στο Fellowship Park

Η περιοχή του πιτσιλίσματος είναι διασκεδαστική. Είναι απλό, μεγάλο και ένας εξαιρετικός τρόπος για να παραμείνετε δροσεροί σε αυτή τη ζέστη του καλοκαιριού.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της περιοχής εκτόξευσης στο Πάρκο της Κοινότητας

Η παιδική χαρά στο Fellowship Park

Η παιδική χαρά είναι πολύ διασκεδαστική. Υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα για εκείνα τα παιδιά που αγαπούν να σκαρφαλώνουν…

Υπάρχει ένα άλλο κεντρικό τμήμα παιδικής χαράς που διαθέτει διασκεδαστικό εξοπλισμό όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν. Και είναι σκιασμένο!

Και το αγαπημένο μέρος των παιδιών μου ήταν αυτό το σβούρα. Το μισούσα γιατί ήμουν τόσο νευρικός που επρόκειτο να πετάξουν, αλλά ο Τσάρλι σχεδόν ποτέ δεν το ξεπέρασε…

The Coffee Shop

Χρειάζεστε μια παραλαβή ενώ τα παιδιά παίζουν; Πιάσε έναν καφέ στο Tony & Ada’s Coffee. Υπάρχει επίσης δωρεάν wifi! Το καφέ είναι κλειστό τη Δευτέρα, αλλά είναι ανοιχτό Τρίτη έως Πέμπτη 9 π.μ.-4 μ.μ., Παρασκευή 9 π.μ.-6 μ.μ., Σάββατο 10 π.μ.-6 μ.μ. και Κυριακή 10 π.μ.-4 μ.μ.

Τουαλέτες

Υπάρχουν καθαρές τουαλέτες σε αυτό το πάρκο – πάντα ένα συν!

Μουσική στο Fellowship Park

Το απόλυτο αγαπημένο μου πράγμα σε αυτή την παιδική χαρά ήταν η μουσική που παίζει. Είχαν ηχεία και μουσική που ακούγεται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως η μουσική που ακούτε σε όλο το Walt Disney World. Ένιωσα σαν να ήμουν εκεί! Ήταν απίστευτα.

Πράγματα που δεν μας άρεσαν στο Fellowship Park στο Cape Coral

Ήταν γεμάτο στο Fellowship Park

Ήταν πολύ απασχολημένος σε αυτή την παιδική χαρά. Δυσκολεύτηκα να βρω ένα μέρος για να καθίσω για να παρακολουθήσω τα παιδιά. Πήγαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ήταν γεμάτο (ήταν κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών, οπότε αυτό μπορεί να έχει να κάνει με αυτό) οπότε δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι αυτό το μέρος τα Σαββατοκύριακα.

Αυτό ήταν πραγματικά το μόνο μας πρόβλημα με το Fellowship Park στο Cape Coral. Το αγαπήσαμε πολύ. Υπέροχο μέρος για παιδιά!

Αυτή είναι λοιπόν η κριτική μας για το Fellowship Park στο Cape Coral. Ένα τόσο χαριτωμένο πάρκο και υπέροχο για την οικογένεια. Κυρίως πλεονεκτήματα – δεν υπάρχουν πολλά αρνητικά πράγματα να πούμε για αυτήν την παιδική χαρά. Υπάρχουν τόσες πολλές άλλες διασκεδαστικές παιδικές χαρές, υδάτινα πάρκα και άλλα μέρη φιλικά προς την οικογένεια στο Cape Coral. Περιηγηθείτε στο blog για περισσότερες ιδέες!

Υπάρχουν τόσα πολλά διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε στη Νοτιοδυτική Φλόριντα. Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες για περισσότερες ιδέες για μέρη για να ταξιδέψετε την οικογένεια σε μια περιπέτεια στην πόλη….