Πάρκο Άρλινγκτον στη Σαρασότα – η μαμά εξερευνά τη νοτιοδυτική Φλόριντα

Πάρκο Άρλινγκτον στη Σαρασότα – η μαμά εξερευνά τη νοτιοδυτική Φλόριντα

Januar 25, 2023 0 Von admin

Μας αρέσει να βρίσκουμε πράγματα φιλικά προς την οικογένεια να κάνουμε στη Σαρασότα και μας αρέσει ιδιαίτερα να βρίσκουμε νέες παιδικές χαρές για επίσκεψη. Έτσι ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι όταν βρήκαμε το Arlington Park στη Sarasota.

Τα πεθερικά μου ήταν στην πόλη και ήξερα ότι τους άρεσαν τα μονοπάτια πεζοπορίας και πεζοπορίας, γι‘ αυτό αναζήτησα πάρκα με μονοπάτια πεζοπορίας στη Sarasota. Και έτσι βρήκα το Arlington Park.

Το αγαπάμε απόλυτα! Υπάρχουν τόσα πολλά να προσφέρουμε σε αυτό το πάρκο. Υπάρχει, φυσικά, το όμορφο μονοπάτι πεζοπορίας, μια τεράστια παιδική χαρά, ένα δωρεάν τμήμα γυμναστικής δίπλα στην παιδική χαρά, και το Arlington Aquatic Centre βρίσκεται επίσης σε αυτήν την τοποθεσία.

Η παιδική χαρά στο Arlington Park

Η παιδική χαρά είναι τεράστια με πολλά μεγάλα δέντρα που κάνουν πολλή σκιά. Υπάρχουν πολλά τμήματα αναρρίχησης για παιδιά και κούνιες. Υπάρχουν επίσης τραπέζια για πικνίκ αν θέλετε να ετοιμάσετε μεσημεριανά γεύματα.

Η παιδική χαρά είναι πραγματικά μεγάλη με πολλές κατασκευές για παιχνίδι και χώρους για να τρέχουν τα παιδιά. Τα παιδιά δεν θα απογοητευτούν!

Εδώ είναι μερικές από τις φωτογραφίες μας…

Η παιδική χαρά στο πάρκο Arlington στη Sarasota
Εξοπλισμός παιχνιδιού Arlington Park
Παιδική χαρά πάρκου Άρλινγκτον στη Σαρασότα

Το υπαίθριο γυμναστήριο στο Arlington Park

Αυτό το δωρεάν υπαίθριο γυμναστήριο είναι σοβαρά ό,τι πιο ωραίο έχω δει σε μια παιδική χαρά Sarasota. Απλώς δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Έχει ποδήλατα προπόνησης και κάθε είδους άλλο εξοπλισμό που δεν ξέρω τα ονόματα γιατί σαφώς δεν γυμνάζομαι όσο συχνά θα έπρεπε.

Το γυμναστήριο στο Arlington Park βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παιδική χαρά, ώστε οι γονείς να μπορούν να ασκούνται ενώ τα παιδιά παίζουν.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από το γυμναστήριο στο Arlington Park…

Εξοπλισμός προπόνησης στο Arlington Park
παιδικές χαρές προπόνησης στη Sarasota
γυμναστήριο του Arlington Park

Τα μονοπάτια πεζοπορίας στο Arlington Park

Αφού γυμναστείτε, κάντε μια βόλτα ή τρέξτε στα όμορφα μονοπάτια. Κάνει ένα μεγάλο κύκλο γύρω (δεν είμαι σίγουρος για την απόσταση) και υπάρχουν πολλά τοπικά άγρια ​​ζώα για να δείτε. Επιπλέον, υπάρχει μια πραγματικά χαριτωμένη γέφυρα που κάνει μια υπέροχη φωτογραφία.

Εδώ είναι μερικές από τις φωτογραφίες μας από το μονοπάτι πεζοπορίας στο Arlington Park στη Sarasota.

μονοπάτι πεζοπορίας στο Arlington Park
Μονοπάτι πεζοπορίας στο πάρκο Arlington
περπατήστε το μονοπάτι στο Arlington Park

Το υδάτινο κέντρο του Άρλινγκτον

Δεν μπήκαμε στο Arlington Aquatic Center, αλλά από ό,τι μπορούσαμε να δούμε ήταν μια πολύ ωραία εξωτερική πισίνα με πολλές λωρίδες για γύρους κολύμβησης.

Συνολικά, δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω για αυτό το πάρκο. Είναι τόσο διασκεδαστικό και πραγματικά όμορφο. Συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πάρκο Sarasota; Πείτε μας στα σχόλια.

Για περισσότερα διασκεδαστικά πράγματα στη Σαρασότα, κάντε κλικ εδώ!