Ο ΠΟΥ επιλέγει την έρευνα εμβολίων Covid-19 από την FOM Academics ως ζωτικής σημασίας κατευθυντήρια γραμμή

März 16, 2023 0 Von admin

Η ιλιγγιώδης ταχύτητα και η αγριότητα της πανδημίας COVID-19 μπορεί να έχουν αμβλύνει τον τρίτο χρόνο της, ωστόσο οι επιπτώσεις της υπερτροφοδοτούμενης επιστήμης συνεχίζουν να αντηχούν σε όλο τον κόσμο.

Μια νέα συζήτηση μαίνεται τώρα μεταξύ αντιθετικών επιστημόνων και ακαδημαϊκών: Στη βιασύνη μας να συλλάβουμε τη θνησιμότητα βραχυπρόθεσμα, η επιστήμη άνοιξε άθελά της ένα νέο κουτί της Πανδώρας με τη μορφή εμβολίων που κυκλοφόρησαν βιαστικά που προορίζονται να προκαλέσουν μακροπρόθεσμες επιπλοκές στην υγεία αν όχι πρόωροι, απρόβλεπτοι θάνατοι;

Είμαστε περήφανοι που αναφέρουμε ότι διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί που σχετίζονται με τη Σχολή Ιατρικής στο Quest International University (QIU) έχουν προωθήσει την επείγουσα παγκόσμια έρευνα για τις αρνητικές παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 με την τελευταία τους έρευνα – μια επιστημονική έρευνα που έχει πλέον επιλεγεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ως κατευθυντήρια γραμμή για τις αυτοψίες όταν τα εμβόλια είναι ύποπτα ως η αιτία θανάτου.

Το άρθρο με τίτλο «Μια συστηματική ανασκόπηση και σύσταση για μια προσέγγιση νεκροψίας στον θάνατο μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19», δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το έγκριτο επιστημονικό περιοδικό, Forensic Science International.

Δεξιόστροφα από πάνω αριστερά: Dr Tan Lii Jye, Dr Koh Cai Ping και Dr Poh Woon Cheng.

Με βάση τα αυξανόμενα παγκόσμια στοιχεία για τις θανατηφόρες παρενέργειες των διαφόρων εμβολίων COVID-19, η εργασία τους διερευνά τις κύριες αιτίες θανάτου λόγω του εμβολιασμού και τις πιθανές βέλτιστες πρακτικές κατά τη διάρκεια αυτοψιών για την επιβεβαίωση τέτοιων θανάτων. Υποστηρίζει επίσης ότι η ενίσχυση της ακρίβειας των μεταθανάτιων εξετάσεων θα μπορούσε να ωθήσει τους επιστήμονες να δημιουργήσουν έναν αξιόπιστο οδηγό για την επιλογή εμβολίων που θα μείωνε τελικά τη θνησιμότητα.

Το επίτευγμά τους είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα του ΠΟΥ που αναγνωρίζει το αστρικό επιστημονικό αποτέλεσμα που παράγεται από το προσωπικό και τους φοιτητές του QIU. Νωρίτερα, το 2021, η φοιτήτρια του MBBS Shermaine Yee είχε το έγγραφο της ιατρικής υπόθεσης σχετικά με τον μύθο COVID-19 που καταχωρήθηκε από την κορυφαία αρχή για τη διεθνή δημόσια υγεία.

Πολλά συγχαρητήρια στον Dr Tan Lii Jye, τον Dr Koh Cai Ping και τον Dr Poh Woon Cheng! Εμείς στην QIU δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για την επιτυχία τους.

The post Ο ΠΟΥ επιλέγει την έρευνα εμβολίων Covid-19 από την FOM Academics ως ζωτική κατευθυντήρια γραμμή εμφανίστηκε πρώτα στο Quest International University.