Ο Οκτώβριος είναι Μήνας Ασφάλειας Παραθύρων

September 20, 2022 0 Von admin

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να έχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λάβω προμήθειες εάν επιλέξετε να αγοράσετε μέσω συνδέσμων που παρέχω (χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς). Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτούς τους συνδέσμους στην πολιτική αποκάλυψης.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση που γράφτηκε από εμένα για λογαριασμό της Συμβούλιο Ασφάλειας κάλυψης παραθύρων. Όλες οι απόψεις είναι 100% δικές μου.

Είναι ασφαλή τα καλύμματα των παραθύρων σας;

Να διαδώσει την ευαισθητοποίηση ότι Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ασφαλείας που καλύπτει το παράθυροχαίρομαι που συνεργάζομαι με το Συμβούλιο Ασφάλειας κάλυψης παραθύρων πάλι. Τον Απρίλιο, μοιραστήκαμε τη λίστα ελέγχου Easy Home Safety. Η λίστα ελέγχου είναι κάτι που εξετάζουμε σκόπιμα καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους για να βεβαιωθούμε ότι όλα στο σπίτι μας είναι ενημερωμένα και ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι από άποψη ασφάλειας και για το καλό όλων των παιδιών μας.

μήνας ασφαλείας που καλύπτει το παράθυρο

Ως γονείς και φροντιστές, είναι ευθύνη μας να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να έχουμε επίγνωση των απειλών που μπορεί να μην σκεφτόμαστε καν. Δυστυχώς για ορισμένους γονείς, μία από αυτές τις απειλές ήταν τα καλύμματα παραθύρων με εκτεθειμένα ή κρεμαστά κορδόνια.

Αυτά τα κανονικά, καθημερινά οικιακά είδη μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο στραγγαλισμού για βρέφη και μικρά παιδιά. Ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μετριάζουμε την απειλή ως γονείς είναι η αντικατάστασή τους με προϊόντα μπαταρίας.

παιδικά ασφαλή καλύμματα παραθύρων

«Μόνο εγκατάσταση καλύμματα παραθύρων χωρίς καλώδιο ή αυτά με
απρόσιτα κορδόνια σε σπίτια με μικρά παιδιά».

Συμβούλιο ασφαλείας κάλυψης παραθύρων

μέτρα ασφαλείας για παράθυρα

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ (CPSC), ένας από τους κορυφαίους κρυφούς κινδύνους στο σπίτι είναι τα καλύμματα παραθύρων με καλώδιο. Ένα πρόσφατο πρότυπο ασφαλείας των ΗΠΑ απαιτεί όλα τα προϊόντα στοκ να είναι ασύρματα ή να έχουν απρόσιτα καλώδια.

Κάντε τα παράθυρά σας ασφαλή για τα παιδιά σας με καλύμματα παραθύρων μπαταρίας

Θέλετε να αντικαταστήσετε παλιές περσίδες ή να εγκαταστήσετε νέες;

Χάρη στο πρόγραμμα πιστοποίησης Best for Kids™ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η ασύρματη λειτουργία είναι ευκολότερη από ποτέ!

Προκειμένου ένα προϊόν να πληροί τις προϋποθέσεις για το „Best for Kids“, είτε δεν έχει καλώδια, δεν έχει καλώδια λειτουργίας με εσωτερικά κορδόνια που δεν είναι προσβάσιμα ή εάν υπάρχουν προσβάσιμα εσωτερικά κορδόνια σε προϊόντα χωρίς καλώδιο λειτουργίας, τα προσβάσιμα εσωτερικά κορδόνια δεν μπορούν να δημιουργήσουν έναν επικίνδυνο βρόχο.

Όταν αγοράζετε τα νέα σας blinds, αναζητάτε προϊόντα που φέρουν την ετικέτα πιστοποίησης Best for Kids™. Τα προϊόντα με την ετικέτα Best for Kids™ έχουν περάσει από δοκιμές τρίτων και έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε σπίτια με μικρά παιδιά.

Σήμα πιστοποίησης καλύτερο για παιδιά
μικρά παιδιά και τα κορδόνια παραθύρων δεν αναμειγνύονται
ασφαλή καλύμματα παραθύρων για παιδιά
Ο Οκτώβριος είναι Μήνας Ασφάλειας Παραθύρων.  Ένας από τους κορυφαίους κρυφούς κινδύνους στο σπίτι είναι τα καλύμματα παραθύρων με καλώδιο.

Επειδή βρισκόμαστε στον μήνα ασφάλειας κάλυψης παραθύρων, θέλω απλώς να αφιερώσω αυτόν τον χρόνο για να σας ενθαρρύνω να περιηγηθείτε στο σπίτι σας και να ελέγξετε όλα τα καλύμματα των παραθύρων σας. Εάν βρείτε κάποιο με κορδόνια, ελπίζω να επιλέξετε να κάνετε βήματα για να τα τροποποιήσετε ή να τα αντικαταστήσετε για την ασφάλεια των μικρών σας.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου με την οικογένεια και τους φίλους που έχουν παιδιά στο σπίτι τους, για να βεβαιωθείτε ότι έχουν επίγνωση αυτού του κινδύνου. Αυτό το μικρό βήμα μπορεί να βοηθήσει τη μαμά σας να ανησυχεί και να κάνει τον κόσμο της λίγο πιο ασφαλή.

Ο Οκτώβριος είναι Μήνας Ασφάλειας Παραθύρων.  Ένας από τους κορυφαίους κρυφούς κινδύνους στο σπίτι είναι τα καλύμματα παραθύρων με καλώδιο.