Ο μαθητής του School Of Computing λάμπει στον κορυφαίο διαγωνισμό μηχανικής και τεχνολογίας

Ο μαθητής του School Of Computing λάμπει στον κορυφαίο διαγωνισμό μηχανικής και τεχνολογίας

März 17, 2023 0 Von admin

Η Σχολή Υπολογιστών και Μηχανικών στο QIU ξεκίνησε το 2023 με μεγάλη έκρηξη όταν ο φοιτητής Bachelor of Computer Science (Hons), Chung Yau Kit, κέρδισε δάφνες για το πανεπιστήμιο εξασφαλίζοντας ένα βάθρο στην έκδοση του 2022 του κύρους. IEEE Malaysia Section FYP Competitionσύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

Διαγωνιζόμενοι σε ένα πεδίο με περισσότερες από 300 υποβολές σε 22 κομμάτια από συλλογικούς εκπροσώπους από όλη τη χώρα – συμπεριλαμβανομένων των Universiti Tunku Abdul Rahman, Multimedia University, Monash University Malaysia, Universiti Malaya, κ.λπ. – ο Chung Yau Kit πέτυχε το 2ος Επιλαχών θέση στο Κομμάτι 02: Κυκλώματα και συστήματα κατηγορία με την υποβολή του με τίτλο Έξυπνο πλαίσιο περπατήματοςυπό την επίβλεψη της κας Leong Ying Mei, ανώτερης λέκτορας στο QIU School of Computing.

Η καινοτομία του θα βοηθήσει τους ηλικιωμένους και τα άτομα με σωματικές αναπηρίες να περιηγηθούν στο περιβάλλον τους χωρίς να κινδυνεύουν να τραυματιστούν. Το Smart Walking Frame θα τους ειδοποιεί για εμπόδια όπως λακκούβες και λιμνάζοντα νερά μέσω του ενσωματωμένου συστήματος δόνησης και του βομβητή. Θα διπλασιαστεί και ως προσωπική συσκευή ασφαλείας, καθώς μπορεί να ειδοποιεί τις επαφές έκτακτης ανάγκης διακριτικά μέσω μηνυμάτων SMS εάν ο χρήστης αντιμετωπίσει ληστεία ή κλοπή.

Διοργανώνεται ετησίως από το 2012, ο Διαγωνισμός IEEE Malaysia Section FYP Competition αναγνωρίζει τις ακαδημαϊκές επιδόσεις και τη συμβολή των άξιων φοιτητών σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το IEEE – το δημοφιλές αρκτικόλεξο για το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών – είναι η παγκοσμίως αξιόπιστη πηγή για πληροφορίες μηχανικής, υπολογιστών και τεχνολογίας.

Εμείς στο QIU είμαστε πολύ περήφανοι για τον Chung Yau Kit και ανυπομονούμε για τα μελλοντικά του κατορθώματα στη μηχανική και την τεχνολογία!

The post Το School Of Computing Student Shines at Top Engineering and Technology Competition εμφανίστηκε πρώτα στο Quest International University.