Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί: Ολυμπιακά όνειρα, προγράμματα προπονήσεων, διακοπή λειτουργίας και παραμένοντας κίνητρο στην παγκόσμια πίστα

Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί: Ολυμπιακά όνειρα, προγράμματα προπονήσεων, διακοπή λειτουργίας και παραμένοντας κίνητρο στην παγκόσμια πίστα

Januar 26, 2023 0 Von admin

Όταν μιλήσαμε τελευταία φορά με τον Jeffrey Read, μέλος της Canadian Alpine Ski Race Team και γιο του Crazy Canuck Ken Read, βρισκόταν στη μέση της αγωνιστικής σεζόν 2019/20. Περιττό να πούμε ότι από τότε έχουν συμβεί πολλά! Μιλήσαμε με τον Jeffrey για άλλη μια φορά για να μιλήσουμε για τις επιτυχίες του από την περασμένη σεζόν, πώς ήταν οι αγώνες κατά τη διάρκεια του COVID και τι συναρπαστικά πράγματα επιφυλάσσουν ακόμα φέτος.

Ανατρέχοντας στην προηγούμενη σεζόν σας, ποια ήταν μερικά από τα κυριότερα σημεία του αγώνα σας;

Τα κυριότερα σημεία για μένα ήταν δύο καλοί αγώνες Super G πέρυσι. Ήρθα 18ος στο Kitzbühel για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανος. Είναι ένα πραγματικά πολύ δύσκολο κομμάτι και ήταν το πρώτο μου top 30 σε Παγκόσμιο Κύπελλο στο Super G, οπότε ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος. Αυτό με τη σειρά του μου επέτρεψε να επιλεγώ για να εκπροσωπήσω τον Καναδά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είναι πάντα μια περήφανη στιγμή να μπορείς να πας και να εκπροσωπήσεις τον Καναδά στη μεγαλύτερη σκηνή. Στο τέλος της χρονιάς, είχα άλλο ένα δυνατό αποτέλεσμα στο Super G στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Saalbach-Hinterglemm όπου κατέκτησα τη 19η θέση. Αυτού του είδους οι αγώνες και τα αποτελέσματα είναι αυτά που με κινητοποιούν να συνεχίσω να πιέζω για να μπορώ να αποδίδω έτσι με συνέπεια.

Αυτά είναι εκπληκτικά επιτεύγματα, συγχαρητήρια! Το να είσαι Καναδός και να εκπροσωπείς τη χώρα σου με αυτόν τον τρόπο πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερο.

Οπωσδηποτε! Είμαστε οι αουτσάιντερ στο άθλημα, οπότε το κάνει πολύ πιο διασκεδαστικό. Όταν είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε τα μεγάλα έθνη και να τα κερδίσουμε, νιώθουμε πολύ καλά.