Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (2023)

Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (2023)

Januar 18, 2023 0 Von admin

Κατεβάστε τα καλύτερα δωρεάν πρότυπα email HTML για να δώσετε στην επωνυμία σας μια επαγγελματική εμφάνιση και αίσθηση — και ξεκινήστε την επόμενη καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email.

Τα επαγγελματικά πρότυπα email είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για κάθε επιχείρηση να αναπτύξει με επιτυχία τις προσπάθειές της στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια καταπληκτική καμπάνια email marketing μέσα σε λίγα λεπτά με ένα προσαρμόσιμο, έτοιμο πρότυπο ενημερωτικού δελτίου email.

Μην ανησυχείς. Δεν χρειάζεστε γραφίστα ή πρακτορείο σχεδιασμού για να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (και να επαναχρησιμοποιήσετε) στις καμπάνιες email σας.

Υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν ιστότοποι προτύπων email όπου μπορείτε να βρείτε πρότυπα email HTML φιλικά προς τις επιχειρήσεις και χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. 📧

Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, έχουμε συγκεντρώσει μια εύχρηστη λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους προτύπων email.

Πού να βρείτε δωρεάν πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πριν περιηγηθείτε σε αυτήν τη λίστα, να θυμάστε ότι η επεξεργασία προτύπων email HTML απαιτεί λίγη γνώση κωδικοποίησης και κάποια τεχνογνωσία σχεδιαστή.

Θα χρειαστείτε επίσης μια επαγγελματική υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κάνετε προεπισκόπηση και να επεξεργαστείτε το πρότυπο email σας HTML. Οι πάροχοι δωρεάν υπηρεσιών email όπως το Gmail και το Outlook λειτουργούν μόνο για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένας προς έναν και δεν διαθέτουν τις απαραίτητες δυνατότητες δημιουργίας email για την προσαρμογή των επαγγελματικών προτύπων email.

Σχετικά: Πώς να δημιουργήσετε ενημερωτικά δελτία HTML χρησιμοποιώντας Photoshop, InDesign, Illustrator και Adobe XD

1. Sendinblue (40+ αποκριτικά πρότυπα email)

Όταν δημιουργείτε έναν δωρεάν λογαριασμό με το Sendinblue, έχετε πλήρη πρόσβαση στη συλλογή προτύπων και στα εργαλεία επεξεργασίας email (με μεταφορά και απόθεση, εμπλουτισμένο κείμενο και επεξεργαστές HTML). Επιλέξτε από 40+ όμορφα σχεδιασμένα και πλήρως αποκριτικά πρότυπα email.

Έχετε επίσης πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες της πλατφόρμας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, συμπεριλαμβανομένων φόρμες εγγραφής μέσω email, προηγμένες αναφορές και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης επαφών. Δοκιμάστε το δωρεάν πρόγραμμα του Sendinblue και στείλτε έως και 300 email την ημέρα εντελώς δωρεάν.

Λοιπόν, πώς λειτουργούν αυτά τα δωρεάν πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Απλώς επιλέξτε ένα πρότυπο από τη βιβλιοθήκη μας με 40+ δωρεάν πρότυπα email και προσαρμόστε το με το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Σύρετε και αναδιατάξτε τα στοιχεία και, στη συνέχεια, επεξεργαστείτε το κείμενο απευθείας. Δεν απαιτούνται γνώσεις HTML ή κωδικοποίησης.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας email με μεταφορά και απόθεση του Sendinblue

2. Ένα κόμικ (1000+ πρότυπα email HTML)

Το Stripo διαθέτει πάνω από 1000+ δωρεάν πρότυπα email HTML και ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας email για να διευκολύνει την προσαρμογή των σχεδίων email σας.

Η δυνατότητα προσθήκης προκατασκευασμένων διαδραστικών στοιχείων όπως κουμπιά κινούμενων σχεδίων CSS, GIF, εφέ ανατροπής εικόνας και χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης καθιστούν το Stripo ένα ξεχωριστό εργαλείο δημιουργίας email.

Τα πρότυπα email Stripo καλύπτουν κάθε πλαίσιο: email επιβεβαίωσης, email συναλλαγών, email εγκατάλειψης καλαθιού και πολλά άλλα.

Το δωρεάν πρόγραμμα Stripo σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε 5 πρότυπα email με 4 δωρεάν εξαγωγές το μήνα.

Το Stripo έχει ένα πρόσθετο Sendinblue που σας επιτρέπει να εξάγετε τα σχέδια email σας με ένα μόνο κλικ.

3. Μέλισσα (1170+ πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML)

Το BEE Free είναι ένας επαγγελματικός επεξεργαστής email με πάνω από 1170+ πρότυπα email HTML.

Επιλέξτε από μια ποικιλία κατηγοριών με βάση τον κλάδο ή την περίσταση που ταιριάζει καλύτερα στον σχεδιασμό του email σας. Για παράδειγμα, η BEE διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από email ειδικά φτιαγμένα για εορταστικό μάρκετινγκ. ⛵

Όταν διαλέξετε ένα πρότυπο που σας αρέσει, προσαρμόστε το με ένα βελτιωμένο πρόγραμμα δημιουργίας email. 🔧

Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη ενός αρχείου ZIP που περιέχει το email HTML, ώστε να μπορείτε να το στείλετε μέσω του εργαλείου μάρκετινγκ email που προτιμάτε.

Εάν είστε χρήστης του Sendinblue, μπορείτε εξάγετε νέα πρότυπα στο BEE απευθείας στο Sendinblue μόλις κάνετε αναβάθμιση σε BEEPro.

4. Unlayer (600+ δωρεάν πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς κώδικα)

Το Unlayer είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο σχεδίασης email που έχει σχεδιαστεί για ελεύθερους επαγγελματίες σχεδιαστές και πρακτορεία μάρκετινγκ.

Η προσβάσιμη διεπαφή χωρίς κώδικα είναι αρκετά απλή και για μη σχεδιαστές.

Με πάνω από 600+ δωρεάν πρότυπα email για να διαλέξετε, θα σας χαλάσει η επιλογή. Υπάρχουν επίσης πολλά premium πρότυπα που είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένα.

Το Unlayer διαθέτει ένα δωρεάν πρόσθετο Sendinblue που σας επιτρέπει να εξάγετε άμεσα τα προσαρμοσμένα πρότυπά σας.

5. MailBakery (50+ πρότυπα email HTML)

Το MailBakery είναι μια εταιρεία σχεδιασμού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει ένα φανταστικό χώρο αποθήκευσης δωρεάν προτύπων email HTML.

50+ πρότυπα email είναι διαθέσιμα δωρεάν και είναι πλήρως αποκριτικά – πράγμα που σημαίνει ότι τα email τους προσαρμόζονται σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης και φαίνονται υπέροχα σε κινητές συσκευές. 📱

Κάθε σχέδιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει δημιουργηθεί προσεκτικά για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να αυξήσουν τις μετατροπές σε διαφορετικούς κλάδους, όπως ακίνητα, μόδα, εστιατόρια, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κατεβάστε το αρχείο HTML και αντιγράψτε-επικολλήστε τον κώδικα HTML στην υπηρεσία δημιουργίας email που προτιμάτε για να προσαρμόσετε το σχέδιο ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το MailBakery διαθέτει επίσης μια προσαρμοσμένη προσφορά σχεδίασης προτύπων email, εάν θέλετε μια υπηρεσία do-it-all-for-me.

6. 99 Σχέδια (45 επαγγελματικά πρότυπα email)

Το 99designs είναι μια διαδικτυακή αγορά γραφικών σχεδίων που συνδέει επιχειρήσεις με ελεύθερους σχεδιαστές.

Μπορείτε να κατεβάσετε 45 δωρεάν πρότυπα email κατασκευασμένα από μερικούς από τους καλύτερους σχεδιαστές του κόσμου. Απλώς εγγραφείτε στο δωρεάν ενημερωτικό δελτίο τους και θα λάβετε έναν σύνδεσμο προς μια συλλογή προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η γκαλερί αποτελείται από 3 διαφορετικά θέματα με 3 τύπους προτύπων email για κάθε θέμα. Κάθε τύπος προτύπου διατίθεται επίσης σε 5 διαφορετικές επιλογές χρωμάτων.

7. Κλέντι (120+ ψυχρά πρότυπα email)

Κλέντι είναι μια πλατφόρμα δέσμευσης πωλήσεων που σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε την προσέγγιση των πωλήσεών σας και να παρακολουθείτε τους υποψήφιους πελάτες, σε κλίμακα.

Οι δωρεάν πόροι τους περιλαμβάνουν 120 μοναδικά ψυχρά πρότυπα email. Διαθέτουν επίσης πρότυπα email παρακολούθησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικές καταστάσεις, όπως μετά από μια εκδήλωση ή για να ολοκληρώσουν μια ακολουθία προσέγγισης.

8. Ηλιοτρόπιο (60+ δωρεάν αποκριτικά πρότυπα email)

Η Litmus προσφέρει λογισμικό δοκιμών email σε εταιρείες που θέλουν να διασφαλίσουν ότι τα email τους εμφανίζονται σωστά σε διαφορετικούς τύπους συσκευών και σε όλα τα μεγάλα ESP.

Μπορείτε να κατεβάσετε πάνω από 60+ δωρεάν πρότυπα email HTML από μια γκαλερί κοινότητας.

Όλοι οι πόροι διατίθενται ελεύθερα για εμπορική χρήση, ώστε να μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε σε καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email.

Τα πρότυπα email της κοινότητας χωρίζονται σε τέσσερις χρήσιμες κατηγορίες:

  • Πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκκίνησης και ενημέρωσης προϊόντων (15)
  • Πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ηλεκτρονικού εμπορίου (23)
  • Πρότυπα email διαχείρισης λογαριασμού (10)
  • Πρότυπα email μάρκετινγκ προϊόντων (14)

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το πακέτο προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αγάπης συνδρομητών που περιλαμβάνει δεκάδες πρότυπα email σε ακόμη περισσότερες κατηγορίες:

  • Email καλωσορίσματος
  • Email επετείου
  • Email γενεθλίων
  • Ελέγξτε τα email
  • Email επαναδέσμευσης
  • Email σε στυλ απλού κειμένου

9. Τοπολ (150+ δωρεάν πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου html)

Το Topol είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας email που δημιουργήθηκε για ομάδες σχεδιασμού. Συνδυάζει ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα επεξεργασίας με βελτιωμένη λειτουργία κωδικοποίησης. 👨‍💻

Το Topol PRO είναι για ομάδες που θέλουν να συνεργαστούν σε καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μοιράζοντας και παρακολουθώντας αλλαγές σε πρότυπα email.

Τα επαναχρησιμοποιήσιμα μπλοκ επιτρέπουν στις ομάδες να δημιουργούν και να δοκιμάζουν γρήγορα νέες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανταλλάσσοντας μικρότερα τμήματα περιεχομένου.

Οι ετικέτες συγχώνευσης προσθέτουν επίσης ένα επίπεδο εξατομίκευσης, αλλά δεν είναι καλό υποκατάστατο για τη δυνατότητα τμηματοποίησης που βρίσκεται σε αποκλειστικό λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Sendinblue.

10. Dyspatch (10+ δωρεάν πρότυπα email ανοιχτού κώδικα)

Το Dyspatch είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας προτύπων χωρίς κώδικα που δημιουργήθηκε για να εξοπλίσει τις επιχειρήσεις με τα εργαλεία που χρειάζονται για να σχεδιάσουν τόσο συναλλακτικά όσο και διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μια συλλογή προτύπων σχεδιασμένη από την κοινότητα είναι διαθέσιμη δωρεάν. Αυτό που τα ξεχωρίζει από άλλα πρότυπα email είναι τα βελτιστοποιημένα στοιχεία AMP. ⚙️

Θα διαπιστώσετε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Dyspatch φορτώνονται πολύ πιο γρήγορα από τα παραδοσιακά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την προσέγγιση που προέρχεται από το κινητό.

Σχετικά: Δωρεάν πρότυπα εορταστικών email για να ξεχωρίσετε αυτή τη σεζόν

Χρήση προτύπων email στην επόμενη καμπάνια μάρκετινγκ

Η προσαρμογή ενός προτύπου email είναι μόνο το πρώτο βήμα προς μια καμπάνια email με υψηλή μετατροπή.

Θα χρειαστείτε ακόμα μια εξαιρετική γραμμή θέματος, ένα εξατομικευμένο μήνυμα, σαφείς και εντυπωσιακές CTA και τακτικές δοκιμές A/B για να τελειοποιήσετε το σχεδιασμό του email σας για καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα τα παραπάνω βήματα μπορούν να βελτιστοποιηθούν με το Sendinblue — ένα εργαλείο μάρκετινγκ all-in-one για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που σας βοηθά να μετατρέψετε δυνητικούς πελάτες σε δια βίου πελάτες.

Αποκτήστε 40+ δωρεάν πρότυπα email με το Sendinblue

Το δωρεάν πρόγραμμα περιλαμβάνει πρόσβαση στη συλλογή προτύπων, πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης, 300 email την ημέρα και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης επαφών.

Ανοίξτε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό μου στο Sendinblue >>