Επιστροφή στο Doing It „Bozo“ Style

Επιστροφή στο Doing It „Bozo“ Style

Januar 24, 2023 0 Von admin

«Είναι μια τόσο σημαντική, μερικές φορές πολύ συναισθηματική, αλλά εορταστική και διασκεδαστική στιγμή για την οικογένειά μας, και το διασκεδαστικό κομμάτι είναι τόσο σημαντικό», λέει ο Pete.

«Ονομάσαμε το κύριο γεγονός Bozocup, προς τιμήν ή Rob, αλλά και από το οικογενειακό μας ψευδώνυμο, έτσι ακόμη και ο ίδιος ο τίτλος αντικατοπτρίζει μια ανάλαφρη άποψη σε έναν αγώνα σκι. Ο Ρομπ θα το ήθελε αυτό».

Ο Pete συνεχίζει: «Τα παιδιά βγαίνουν με κοστούμια, υπάρχει μια υπέροχη κοινωνική ατμόσφαιρα στην μπιραρία, είναι οι άνθρωποι που επιστρέφουν μαζί, είναι άνοιξη στο Norquay και το τελευταίο Σαββατοκύριακο της σεζόν, είναι απλά μια υπέροχη στιγμή.

Αλλά είναι αλήθεια ότι η φιλοξενία τέτοιων εκδηλώσεων, χρόνο με το χρόνο, απαιτεί πραγματικά ένα χωριό. Δεν μπορώ να σας πω πόσο ευγνώμονες είμαστε ως οικογένεια που είχαμε τόσο τεράστια επίπεδα αφοσιωμένης υποστήριξης από την κοινότητα, τους φίλους και εκείνους που γνώριζαν τον Rob. από όλους όσους έχουν εμφανιστεί σε αυτή τη διοργάνωση κάθε σεζόν, συμμετείχαν, οι πολλές ώρες που δόθηκαν από εθελοντές και η τεράστια υποστήριξη της ομάδας του Mt. Norquay και της Banff Alpine Racers, είναι πραγματικά αυτό που τα κάνει όλα δυνατά.“

Και όλοι είναι καλεσμένοι. Είτε ένας φανατικός αγώνας σκι και τακτικός θεατής από το περιθώριο, είτε νέος στο άθλημα.

«Πιστεύω ότι όποιος βγει για το Bozocup θα το απολαύσει, είναι φιλικό προς την οικογένεια, είναι γεμάτο δράση, είναι κοινωνικό και είναι απλώς ένα υπέροχο τελευταίο Σαββατοκύριακο στο Norquay», προσθέτει ο Pete.