Εκδηλώσεις αποκριών στο Cape Coral

Εκδηλώσεις αποκριών στο Cape Coral

Januar 25, 2023 0 Von admin

Το Cape Coral έχει τόσα πολλά να προσφέρει στις οικογένειες με παιδιά, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Θα υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις για το Halloween στο Cape Coral για να διαλέξετε αυτό το φθινόπωρο. Για μια πλήρη λίστα, συνεχίστε να κάνετε κύλιση!

Αυτή η λίστα ενημερώθηκε τον Οκτώβριο του 2021. Εάν έχετε άλλες εκδηλώσεις που θα θέλατε να προστεθούν σε αυτήν τη λίστα, στείλτε email στον Ali ή σχολιάστε παρακάτω. Θυμηθείτε ότι ο καιρός θα μπορούσε να αλλάξει τα σχέδια ορισμένων από αυτά τα γεγονότα. Φροντίστε να ελέγξετε τις σελίδες της εκδήλωσης πριν ξεκινήσετε!

Υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές εκδηλώσεις για το Halloween στο Cape Coral!  Δείτε αυτή τη λίστα!

Εκδηλώσεις αποκριών στο Cape Coral

Ταινία στο Jaycee Park – Cruella – 23 Οκτωβρίου

Το City of Cape Coral Parks and Rec κάνει μια δωρεάν ταινία στο πάρκο στις 23 Οκτωβρίου από τις 6-21:00. Η ταινία ξεκινά στις 7 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα υπάρχει και food truck.

Nation’s Choice Church Fall Fest – 23 Οκτωβρίου

Θα υπάρχει μουσική, παιχνίδια, φορτηγά τροφίμων και πωλητές στις 23 Οκτωβρίου από τις 4 έως τις 20:00. Είναι 5 $ για ένα βραχιολάκι για τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Εκκλησία Nation’s Choice στη διεύθυνση 2213 Country Club Blvd. στο Cape Coral.

South Cape Business Trick-or-Treat & Halloween Fall Festival – 23 Οκτωβρίου

Αυτή είναι μια δωρεάν εκδήλωση για οικογένειες για να γιορτάσουν το Halloween από τις 12 έως τις 16:00 στις 23 Οκτωβρίου στο Cape Coral Parkway (πίσω από το Zak’s Jewelry). Θα υπάρχουν δραστηριότητες, φορτηγά τροφίμων και γλυκά. Οι επιχειρήσεις του South Cape θα μοιράζουν καραμέλες στα παιδιά.

Spooky Alley Halloween Yard Haunt – 31 Οκτωβρίου

Το Spooky Alley είναι μια βόλτα ή με το αυτοκίνητο για να δείτε μερικούς πραγματικά προσεγμένους επισκέπτες του Halloween.

Κορμός ή κέρασμα στο Crosspoint – 30 Οκτωβρίου

Στις 30 Οκτωβρίου από τις 4-7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μια βόλτα στον κορμό ή κέρασμα στην Εκκλησία Crosspoint στο Cape Coral. Θα υπάρχουν bounce houses, ζαχαρωτά και άλλα!

Αναζητάτε εκδηλώσεις για το Halloween στο Cape Coral;  Δείτε αυτή τη λίστα!