Βρείτε τη ροή του χιονιού σας αυτή τη σεζόν, με αυτήν την αποκλειστική σειρά Yoga-to-Norquay!

Januar 28, 2023 0 Von admin

Σωστά! Συνεργαστήκαμε με το πλήρωμα του WildHeart για να σας προσφέρουμε όλη την εξάσκηση που χρειάζεστε για να συνεχίσετε στην καλύτερη σεζόν σας. Με οικοδεσπότη τον τοπικό εκπαιδευτή γιόγκα, τον οδηγό πεζοπορίας ACMG και τη λάτρη των υπαίθριων σπορ, Michelle Brazier, ως οικοδεσπότη σας, η σειρά WildHeart Snow Flow είναι ολοκαίνουργιο περιεχόμενο βίντεο στο στούντιο και διαθέτει αποκλειστική πρόσβαση για τους οπαδούς του Norquay.

«Η Μισέλ είναι αληθινή ειδικός στο να συνδυάζει την κουλτούρα του βουνού, την έντονη αίσθηση της κοινότητας και την αγάπη της για την περιπέτεια στην ύπαιθρο, με μια ικανοποιητική πρακτική γιόγκα που θα κάνει το σώμα σου να κινείται. είναι η ιδανική προετοιμασία για να γίνετε δυνατοί στο σκι για την επόμενη σεζόν.

Αυτή η σειρά τεσσάρων τμημάτων κατηγορίας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώνει τη δύναμη των ποδιών, τον πυρήνα, την ισορροπία και την ευελιξία, για να ενισχύσει την αντοχή και να αποτρέψει τραυματισμούς ενώ βρίσκεστε στις πλαγιές. Είτε είστε μανιώδης σκιέρ, snowboarder ή θιασώτης της χώρας, αυτά τα μαθήματα θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε και να περάσετε τη χειμερινή περίοδο!» – Emily, Whiteheart Studio

Και το καλύτερο; Αυτές οι διαδικτυακές πρακτικές μπορούν όλες να ολοκληρωθούν σε λιγότερο από τριάντα λεπτά! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φτάσετε στο σκι και να βγείτε στο βουνό το συντομότερο δυνατό.

Το WildHeart θα σας δει στο χαλάκι. θα σε δούμε στην καρέκλα.