Βιωσιμότητα στις εκδόσεις – The Society of Authors

März 16, 2023 0 Von admin

Μας φόρμα εγγραφής είναι παρακάτω.

Το ζήτημα της βιωσιμότητας μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται συντριπτικό για τους συγγραφείς. Από την αποψίλωση των δασών μέχρι τη δημιουργία χαρτιού, την πολτοποίηση βιβλίων, τη μεταφορά, τη χρήση νερού και τη χρήση φύλλων και τοξικών μελανιών (για να αναφέρουμε μερικά), η δημοσίευση έχει ιδιαίτερα επιβλαβείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει.

Δέντρο σε μένα βοηθά τους συγγραφείς να θέτουν ερωτήσεις στους εκδότες σχετικά με τη βιωσιμότητα των βιβλίων τους και δίνει τη δυνατότητα στους εκδότες και τους συγγραφείς να συνεργαστούν για να βελτιώσουν τη βιωσιμότητα και να επικοινωνήσουν με τους αναγνώστες, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να κάνουν βιώσιμες αγορές βιβλίων. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε την καμπάνια την άνοιξη.

Έχουμε ήδη υπογράψει Δημοσίευση Δηλώσεις και σας προσκαλώ να εγγραφείτε επίσης.

Το 2021, βοηθήσαμε στην ίδρυση του Φόρουμ Βιομηχανίας Αειφορίας, έναν χώρο για οργανισμούς σε όλες τις εκδόσεις για να παρέχουν ενημερώσεις για μεμονωμένα έργα βιωσιμότητας, για να δουν πού μπορούν να συντονιστούν οι ενέργειες ή να αποφευχθεί η επανάληψη των προσπαθειών, προς το συμφέρον της επίτευξης μιας πιο βιώσιμης εκδοτικής βιομηχανίας , σύμφωνα με τους στόχους του Publishing Declares. Μέλη της είναι η Εταιρεία Συγγραφέων, η Ένωση Αντιπροσώπων Συγγραφέων, Επικοινωνίες Βιομηχανίας Βιβλίωνο Ένωση Βιβλιοπωλώνο Independent Publishers Guild και το Ένωση Εκδοτών.

Καθώς όλοι συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε τη βιωσιμότητα όλο και περισσότερο, ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Tree to Me και τις άλλες εργασίες μας σε αυτόν τον τομέα.