Αποφοίτηση και αποχαιρετισμός στην τάξη του 2022 – ISPP

Αποφοίτηση και αποχαιρετισμός στην τάξη του 2022 – ISPP

März 17, 2023 0 Von admin
Ευχαριστούμε την Class of 2022 για το ρόλο που έπαιξαν στην κληρονομιά του ISPP. Προχωρήστε και αλλάξτε τον κόσμο!

Αισθάνεται σαν κλισέ, αλλά η αποφοίτηση είναι πάντα μια γλυκόπικρη στιγμή για κάθε σχολική κοινότητα. Το πικρό είναι η προφανής εγγραφή της ανώτερης τάξης και η απώλεια αυτών των μαθητών από την καθημερινή εμπειρία της σχολικής ζωής. Το γλυκό, ειδικά για ένα σχολείο όπως το ISPP, είναι ότι βλέπουμε μια άλλη σοδειά υπέροχων νέων ανθρώπινων όντων να εισάγονται με ένεση στην παγκόσμια κοινότητα.

Η δήλωση αποστολής του International Baccalaureate περιλαμβάνει τις παρακάτω λέξεις:

«Το International Baccalaureate στοχεύει να αναπτύξει διερευνητικούς, γνώστες και φροντίδα νέων που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο ειρηνικού κόσμου μέσω της διαπολιτισμικής κατανόησης και σεβασμού».
ibo.org

Είμαι πολύ περήφανος που λέω ότι το ISPP σίγουρα παίζει τον ρόλο του ως παγκόσμιο σχολείο IB όσον αφορά αυτή την αποστολή. Η τάξη του 2022 έδειξε περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των νέων που μπορούν να επιτύχουν υπέροχα πράγματα, όπου κι αν βρεθούν στον κόσμο.

Αποφοίτηση ISPP 2022 - Lee Hole

Κατά τη διάρκεια των ευχαριστιών μου για την αποφοίτηση, αναφέρθηκα σε όλους τους εκπαιδευτικούς που έπαιξαν τον ρόλο τους στην ανάπτυξη της τάξης των αποφοίτων μας. και είναι σωστό να κάνουμε το ίδιο εδώ. Η τάξη ήταν μια θαυμάσια ποικιλόμορφη ομάδα μαθητών που είχαν απολαύσει εκπαιδευτικές εμπειρίες τόσο στο ISPP (μερικοί για πάνω από δέκα χρόνια) όσο και σε όλο τον κόσμο. Οι μαθητές δεν φτάνουν στην ημέρα της αποφοίτησης χωρίς αφοσιωμένους καθηγητές από Πρώτα χρόνια δεξιά ο δρόμος προς το Πρόγραμμα Διπλώματος; δεν εξελίσσονται σε ανθρώπους που νοιάζονται, γνώστες, ερωτηματικά χωρίς υπέροχες εμπειρίες μέσα και πέρα ​​από την τάξη. Ευχαριστώ λοιπόν όλους τους εκπαιδευτικούς που έπαιξαν τον ρόλο τους στην ανάπτυξη της Τάξης ISPP του 2022.

Είναι σχεδόν παράλειψη εκ μέρους μου να μην αναγνωρίζω τους αγώνες που έπρεπε να υπομείνει αυτή η ομάδα φοιτητών καθ ‚όλη τη διάρκεια των ετών της ΑΣ. Έχασαν εκδρομές, δραστηριότητες Εβδομάδα Χωρίς Τείχους, χρόνο στην τάξη και συνεργασίες λόγω των συνεχιζόμενων περιορισμών που τους τέθηκαν λόγω του Covid. Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ISPP (κα Jenny Pearson) ονόμασε εύστοχα αυτήν την ομάδα «Η τάξη της ανθεκτικότητας» ως αποτέλεσμα αυτών των δυσκολιών. Εύχομαι αυτές οι δυσκολίες να έχουν χρησιμεύσει μόνο για να ενισχύσουν την αποφασιστικότητα, να ενίσχυσαν την αίσθηση του σκοπού και να βοήθησαν κάθε μαθητή της τάξης να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα και ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήσει τίποτα (ακόμα και μια παγκόσμια πανδημία) να εμποδίσει τα όνειρά τους.

Ευχαριστούμε την Class of 2022 για το ρόλο που έπαιξαν στην κληρονομιά του ISPP. Προχωρήστε και αλλάξτε τον κόσμο!

Lee Hole | Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ISPP Senior Walk – Τάξη 2022 – Τελική Ημέρα Αποφοίτων

Τελετή Αποφοίτησης ISPP 2022