Ανοικοδόμηση της Δημοτικής μας Κοινότητας – ISPP

Ανοικοδόμηση της Δημοτικής μας Κοινότητας – ISPP

März 16, 2023 0 Von admin
Γνωρίζοντας ποιοι είμαστε και ποια είναι τα μέλη της κοινότητάς μας, ενώ ερευνούσαμε σκόπιμα την ποικιλόμορφη κοινότητά μας, μας βοήθησε να οικοδομήσουμε συλλογικά αυτό το συναίσθημα του ανήκειν που τόσο μας έλειπε κατά τη διάρκεια των αναταραχών των τελευταίων ετών.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έχουμε ήδη επιστρέψει στο σχολείο εδώ και δυόμισι μήνες. Υπάρχει ένα σταθερά χαρούμενο συναίσθημα στο σχολείο που δείχνει ότι ήδη κάνουμε τεράστια βήματα για να αποκαταστήσουμε την αίσθηση του ISPP κοινότητα αυτή τη σχολική χρονιά.

Στο Δημοτικό σχολείο, ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε φέτος δουλεύοντας σκόπιμα με όλα τα επίπεδα της τάξης διερευνώντας την κοινότητα και Ταυτότητα. Η μάθηση που έλαβε χώρα μπορεί να φαινόταν και να ακουγόταν διαφορετική, ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών, αλλά εντός του θέματος „Ποιοι είμαστε“, τα παιδιά ενθαρρύνθηκαν να διερευνήσουν και να εκτιμήσουν την ποικιλομορφία που υπάρχει στην κοινότητα ISPP. Γνωρίζοντας ποιοι είμαστε και ποια είναι τα μέλη της κοινότητάς μας, ενώ ερευνούσαμε σκόπιμα την ποικιλόμορφη κοινότητά μας, μας βοήθησε να οικοδομήσουμε συλλογικά αυτό το συναίσθημα του ανήκειν που τόσο μας έλειπε κατά τη διάρκεια των αναταραχών των τελευταίων ετών. Η ενότητα της έρευνας κορυφώθηκε με κάθε επίπεδο βαθμού να γιορτάζει και να μοιράζεται τη μάθησή του σε μια συνέλευση. Καθ‘ όλη τη διάρκεια της πρώτης ενότητας, οι δάσκαλοι χρησιμοποιούσαν πόρους και βιβλία που υποστηρίζουν την ταυτότητα και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Δημοτική Συνέλευση ISPP

Είμαστε επίσης εξαιρετικά περήφανοι για εμάς χώρους μάθησης, τα οποία ως επί το πλείστον συνδημιουργούνται με μαθητές και καλούν όλα τα μέλη της κοινότητας να αισθανθούν ότι ανήκουν, εκπροσωπούνται και, το πιο σημαντικό, παρέχουν στους μαθητές ένα ασφαλές μέρος για μάθηση. Ελπίζουμε ότι όλες οι οικογένειες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το σχολείο και να δουν μόνες τους τους χώρους μάθησης, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών χώρων μας και της όμορφης νέας παιδικής μας χαράς.

ISPP Δημοτικό

Οι γονείς μας είναι επίσης κεντρικό σε που ανήκουν και η επιστροφή τους στην πανεπιστημιούπολη έχει ήδη συμβάλει στην αίσθηση της κοινότητας. Εκτός από το να ανοίξουμε απλώς τις πόρτες μας ξανά, σκεφτήκαμε πώς μπορούμε να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες των οικογενειών και παραδώσαμε μια ποικιλία εργαστηρίων και γενικών συνεδριών με βάση τα σχόλια των γονέων. Η συμμετοχή στα εργαστήρια γονέων ήταν υψηλή και ελπίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς έχουμε προγραμματίσει εργαστήρια και πρωινά καφέ για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των οικογενειών. Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς της τάξης μας και τους εκπροσώπους της γλώσσας για τη συνεχή υποστήριξή τους. Υπάρχουν πολλές ακόμη επερχόμενες εκδηλώσεις στον προγραμματισμό και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε οικογένειες καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους.

ISPP Community Art Project

Λιζ Φορντ
Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου