Αναστοχασμός στο παρελθόν και προετοιμασία για μια μεγάλη σεζόν μπροστά με τον δρομέα σκι Erik Read

Januar 27, 2023 0 Von admin

Έχει να κάνει με το να διατηρείς τα πράγματα διασκεδαστικά και φρέσκα. Βγείτε έξω και σκίστε το βουνό σε μια ημέρα πούδρας ή κάντε μερικούς καλλωπιστές κάθε τόσο. Είναι σημαντικό να αξιοποιείτε στο έπακρο τις ημέρες της προπόνησής σας, αλλά πάντα επιστρέφετε στο γιατί αγαπάτε αυτό το άθλημα και την ποικιλία που φέρνει. Αντιμετωπίστε τους συμπαίκτες σας με σεβασμό και θα διασκεδάσετε, θα δουλέψετε σκληρά και θα προχωρήσετε μαζί!

Ποια είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία της καριέρας σας την τελευταία δεκαετία;

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν ένα ασημένιο μετάλλιο σε ομαδικό αγώνα παγκόσμιου πρωταθλητή το 2015, ως πρωταθλητής σλάλομ NCAA, τέσσερις φορές Καναδός πρωταθλητής και δύο φορές πρωταθλητής Nor-Am. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τα καλύτερα μου αποτελέσματα σε κάθε κλάδο ήταν 7η στο σλάλομ Kitzbühel 2017, 7η στο Soelden GS 2019, 6η στο 2016 Santa Catarina συνδυαστικά και 7η στο Lech Parallel του 2021.

Με τη δική σας καριέρα σε αγώνες σκι που ξεκινά από το Banff, τι συμβουλή θα δίνατε στους νέους σκιέρ που ξεκινούν σήμερα στο Norquay;

Το Banff Alpine Racers είναι ένα υπέροχο και φιλόξενο κλαμπ! Έχει πολλούς γονείς με κίνητρα, εθελοντές και παιδιά που θέλουν να διασκεδάσουν. Υπάρχει επίσης ένα ύπουλο καλό σκι που μπορείτε να βρείτε στο Big Chair και μην ξεχάσετε να επωφεληθείτε από τυχόν ευκαιρίες νυχτερινού σκι μετά το σχολείο. Το αγαπημένο μου τρέξιμο για σκι είναι το Giver Grandi (Excalibur στην εποχή μου). Είναι μια φοβερή κλίση για να δουλέψετε σε ειδικές δεξιότητες για σκι με απότομο έδαφος στην κορυφή, μια ευκαιρία να εξασκηθείτε στο πιάτο και να γλιστρήσετε στη μέση και πιο σταθερό έδαφος στο κάτω μέρος για να συνδέσετε μερικές στροφές!